RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Жахлива ДТП з полковником ДСНС в Харкові: суд виніс суворе покарання синові екс-поліцейського, фото

У четвер, 8 квітня, Київський районний суд міста Харкова виніс вирок у справі про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинули полковник ДСНС і його дочка. Винуватцю аварії, 20-річному Дмитру Габишеву призначено покарання у вигляді дев'яти років позбавлення волі.

Про це повідомили на сайті "Суспільне".

Обтяжуючими обставинами, які були враховані судом, стало те, що Габишев перебував у стані алкогольного сп'яніння і не мав прав для водіння автомобіля. Суд також врахував, що винуватець ДТП визнав свою провину і розкаявся, а також частково відшкодував родичам загиблих матеріальні збитки.

Під час судового процесу прокуратура і потерпілі вимагали для Габишева максимального терміну, передбаченого відповідною статтею КК України, - 10 років позбавлення волі. Тому цей вирок вони оскаржать в апеляційній інстанції.

Родичі загиблих на останнє засідання суду прийшли з портретами загиблих. Дружина загиблого полковника Любов Азаренкова, яка втратила в аварії також свою дочку, пообіцяла підсудному, що не дасть йому вийти на свободу раніше терміну.

Як повідомляв "Апостроф", в селищі Заболоття Волинської області двоє неповнолітніх дівчаток потрапили в аварію на мотоциклі, одна з них загинула на місці ДТП, другий чекають складні операції.