RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

На Донбасі під Луганським загинув боєць ЗСУ

З початку доби російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець загинув.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба штабу операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що із 11 порушень режиму припинення вогню , 9 - було здійснено по позиціях українських захисників та 2 обстріли по цивільній інфраструктурі.

Неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Широкине ворог використовував великокаліберні кулемети, а біля селища Невельське - зі станкових протитанкових гранатометів.

"Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям", - поінформували в штабі.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляв "Апостроф", 7 квітня, на екстреному засіданні Тристоронньої контактної групи учасники переговорів не змогли прийняти спільну заяву з приводу ескалації військового конфлікту на Донбасі через бажання російської сторони внести власні корективи в його текст.