RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

В Україні в супермаркеті помітили в продажу тести на коронавірус: фото і реакція мережі

В одному з українських супермаркетів помітили в продажу тести для визначення антигенів коронавірусу COVID-19.

Корупційна і коронавірус або як шахраї заробляють на хвороби.

Про це повідомляє Telegram-канал "Х..вий Дніпро".

Тести почали продавати в супермаркеті "АТБ" в Дніпрі. На фото можна побачити цінник на тест, він коштує 399 гривень. Тест в червоно-білій коробки з написом Cito Test | COVID-19 AG, на якій написано, що це швидкий тест, який дозволить виявити коронавірусниу інфекцію.

У коментарях до посту, який був опублікований в Telegram-каналі, далеко не всі громадяни оцінили ідею продавати тести в супермаркетах, та ще й за таку ціну. Наприклад, на один з коментарів користувача, який написав, що піде купить тест, йому відповіли "вони на вас гроші заробляють, а ви і раді купувати".

Ще одна людина написала, що судячи з якості продуктів в цьому супермаркеті та рівню підробки контрафакту, він не здивується, що цей тест буде знаходити сліди "позаземної цивілізації", віл, гепатит і давати знаки "де знаходиться другий носок в квартирі". Інші користувачі також поставилися з гумором до продажу таких тестів. Один з користувачів написав, що такий тест може виявити коронавірус у банки Pepsi.

У коментарях відзначили, що цінник на тест в аптеках набагато вище. Ціна на коронавірусниі тест може бути більш ніж 450 гривень.

Як писав "Апостроф" раніше, лікар пояснила, що лікують у пацієнтів з коронавірусом, адже ліків від COVID-19 не існує.