RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бойовики відкрили вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі, загинув український військовий: перші деталі

12 квітня на Донбасі внаслідок прицільного обстрілу бойовиками позицій наших підрозділів один військовослужбовець ЗСУ отримав вогнепальне кульове поранення, не сумісне з життям.

Великої війни з Росією не буде, у Путіна інші думки - астролог Влад Росс

Про це повідомляє прес-служба ООС.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

"Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей про режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Про даний інцидент збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, що раніше на тлі повідомлень про стягування Російською Федерацією військ до українського кордону президент Володимир Зеленський заявив, що Україна залишається стійкою в своєму прагненні до припинення вогню, незважаючи на загострення на Донбасі і активізацію російських військ.

Як повідомляв "Апостроф", в Пентагоні вважають, що Росія повинна пояснити збільшення кількості своїх військових біля українського кордону і в Криму.