RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Великої війни з Росією не буде, у Путіна інші думки - астролог Влад Росс

Велике інтерв'ю з Владом Россом в програмі "Розклад Кулініча"

Влад Росс Влад Росс Фото: Апостроф

Астролог ВЛАД РОСС поспішає заспокоїти всіх українців, які налякані тим, що Кремль стягує війська до українського кордону - широкомасштабної війни з Росією не буде, але найближчі місяці можуть бути важкими. Разом з тим, Росію в зороастрийский рік білого коня чекає багато змін. Чого очікувати Україні та Росії до кінця 2021 року, яке майбутнє чекає на головних політичних гравців нашої країни, чи піде Володимир Зеленський на другий термін і чи буде дано бій олігархам - про це та багато іншого Влад Росс розповів журналісту Апостроф TV Юрію Куліничу в авторській програмі "Розклад Кулінича".

- Зараз у нас зороастрійський рік білого коня. Розкажіть докладніше, що це значить? Чого чекати в цьому році?

- Найголовніше - що це конячка. Агресивна, швидка, несподівана, все переінакшує, навіжена. Звичайно, вона не терпить якогось підпорядкування і дуже харизматична. Дуже сприятливо саме в цей рік відкривати нові можливості, нові мандри організовувати. Зокрема і подорожі, незважаючи на те, що є складнощі з ковідом.

Проте люди можуть прагматично думати, призначати і планувати якісь ситуації на другу половину року. Особливо сприятливий час для імміграції, еміграції та взагалі якихось нових потенційних можливостей.

Конячка - вона революціонер. Все швидко може змінюватися, несподівано. Є люди, які по 20-30 років сидять і правлять - Назарбаєв керував Казахстаном (пішов в 2019-му), Білоруссю править Лукашенко, а Росією рулить Путін. Начебто вони нормально себе почувають. Але якщо ми згадаємо 1989 рік - попередній рік коня, 32 роки тому - то що ми згадаємо? У листопаді скидають Еріка Гонеккера в НДР.

- Взагалі переломний рік був.

- А згадайте Чаушеску. У грудні розстріл родини взагалі.

- Але це ви просто так підлаштували, згадавши ті події і приплюсувавши 32 роки. Вийшли на 2021-й. Вам так читач скаже. Як ви будете виправдовуватися?

- Нічого подібного. 1861 рік - рік коня. Як ви думаєте, що тоді відбувалося? Скасовано кріпосне право. В Америці громадянська війна. До речі, все, що стосується громадянських воєн, якихось революцій, змін - особливо в знаку Водолія - може траплятися несподівано. Особливо в країні під знаком Водолія. Як ми знаємо, це Росія.

- Знаю, що ви пророкуєте не зовсім хороші речі для Російської Федерації в 2021 році.

- Повна зміна влади, зміна еліт. Путін зараз шукає собі наступника. Наприклад, як я і раніше казав, найсприятливіша кандидатура - це мер Москви Собянін.

- Не Медведєв, не Мішустін, не Шойгу?

- Шойгу, якщо він нападе на Україну... Але, дорогі друзі, я вас всіх абсолютно не розчарую - в Україну він не полізе.

- Ви маєте на увазі велике повномасштабне вторгнення?

- Великої широкомасштабної війни не буде. Тому я хочу всіх заспокоїти. Останнім часом це дуже насущне до мене питання. Ось цього точно не буде, дорогі друзі.

- Але останні події: зростання напруги на кордоні, передислокація військ. Навіщо це Путіну?

- Дивіться, яка ситуація. Американці кожен раз нарощують санкції проти Росії. І раптом вони це відклали. Як ви думаєте, чому вони їх відклали? Путін почав нагнітати ситуацію, вдень перевозити ешелони з Сибіру, з Курська. Він спеціально все це робить на камери. Путін завжди нападає, коли йому треба, раптово. Він так раптово напав на Грузію, раптово захопив Крим. І раптово він на Донбасі. Як ви пам'ятаєте, у нас був парад 24 серпня 2014 року. А він напав на Україну і таким чином ми після цього потрапили в котел. Тому, коли Путін демонструє щось, показує щось, він точно не нападе. У нього інші думки. "Байден, я хочу говорити з тобою. Ти мене принизив взагалі, я пацан. Давай розберемося як пацан з пацаном".

- Це ви про історію, коли він погодився, що Путін вбивця?

- Звичайно. "Леопольд, підлий боягуз, виходь, давай ми з тобою поговоримо! Ти мене назвав вбивцею, ти не можеш зі мною впоратися взагалі. Давай-давай". Таким чином Путін викликає Байдена на дуель, на розмову. Байден знає, що з Путіним в жодному разі не можна говорити. Цей політик може абсолютно всіх перебалакати. Немає жодного політика в світі рангом вище Путіна, який міг би його переговорити.

- Путін сам говорив, що після смерті Махатми Ганді взагалі ні з ким говорити.

- Загалом-то така ситуація і складається. Тим паче, нашому президенту Зеленському це стало зрозуміло остаточно і безповоротно: з цією людиною нема про що говорити взагалі і в принципі, тому що він хоче приєднати до Донбасу Україну.

Ну і, звичайно, Путін дуже образився, коли його кума Медведчука відсторонили фактично від нафтової труби. Вони закрили всі його канали. Після цього він із Зеленським не може принципово говорити. Тому він і говорив окремо з Макроном і Меркель без Зеленського.

Володимир ПутінФото: Getty images

- Але ми чекаємо на дистанційну зустріч Меркель, Макрона і Зеленського - без Путіна.

- Тим не менш, ось це ню, яке нещодавно влаштували в Дубаї. Взагалі-то вони летіли не в Дубай. Я про історію з голими жінками, яка сталася недавно...

- А до чого тут це взагалі?

- Вони летіли насправді не в Дубай, а в Доху. Але їх туди не пустили.

- Я просто не зовсім розумію, до чого ви про це згадали.

- У Доху летів Зеленський. На зустріч з Катаром, з катарським представниками. Туди ж і відправлялися ось ці дівчата легкої поведінки або не дуже легкої. Моделі. Вони летіли в Доху, а їм перекрили дорогу. Вони подумали: "Гаразд, ми тоді в Дубай". Хотіли викрити Зеленського.

- Давайте про більш масштабне і насущне. Якщо ви говорите про те, що 2021 рік схильний до зміни диктатур, які тримаються десятиліттями, то, наприклад, в Росії якою буде причина?

- Саме в цей час відбуваються якісь несподівані ситуації, можуть бути і палацові перевороти. Якщо взяти, наприклад, 1989 рік, рівно 32 роки відраховуємо. Як ви думаєте, що ми отримуємо? 1957 рік: відсторонені від влади Маленков і вся його зграя з його близькими друзями. Маленков був рівно до року коня - 1957-го. Якщо 32 додати, буде 1989-й. Плюс 32 - 2021 рік.

- Але Хрущова це якось не зачепило, здається.

- Навпаки, Хрущов висунувся і став найголовнішим. А до цього номінальним і найголовнішим був Маленков.

- Добре, який тоді ваш прогноз?

- Кожного року коня щось відбувається в Росії. Змінюється влада.

- Що ви передбачаєте Олексію Навальному?

- Я думаю, що він буде мучеником. Є таке давнє пророцтво. Власне кажучи, воно пов'язане з тим, що людина, яка наділена мантією, у неї очі з зеленню, відливають болотом. Я думаю, мова про Болотну площу. У давнину був монах Авель. Він передбачав, що ця людина буде як би мертвою, але воскресне і після нього буде дуже велика смерть, брід. Все буде складно і ось така ось ситуація. І він може бути дійсно реальним правителем після знищення Путіна і всієї його зграї.

Олексій НавальнийФото: facebook.com/navalny

- Ви ж говорили про Собяніна.

- Собянін там може бути. Але насправді дійсно дуже хороші потенційні шанси все-таки вижити, незважаючи на голодування, у Олексія Навального, і, в кінцевому рахунку, постати опозиціонером. Ось така ситуація. З іншого боку, Собяніну зірки якось сприяють.

- Так виходить, що якщо буде переворот у палаці Путіна, то Олексій Навальний вийде?

- Рано чи пізно, все йде до того. Ось чому Путін так вірить в шамана Габишева?

- Він не вірить, видно, що він трохи його побоюється.

- Він посадив його у в'язницю взагалі і зараз колють йому якісь психологічні... Сам шаман Габишев вже говорить, що "все, хлопці, я вже майже вмираю, мене вже так накололи". Тому що в якийсь час - років 5-10 тому - один з шаманів, з яким вони з Шойгу літали в тайгу і зустрічали рівнодення 21 березня. Вони як раз в цей час літали, розумієте, в чому справа?

- Про шаманів говорить один з політологів - Валерій Соловей.

- А ви думаєте, чому зараз був знятий зі своєї посади губернатор Туви? Він розсекретив всю інформацію про те, що були шамани. І ось буквально позавчора або кілька днів тому його взагалі зняли.

- Давайте не в шаманство, а в астрологію - за вашою спеціальністю. Олексій Навальний вийде на свободу в цьому році?

- Я думаю, є всі шанси. Тим паче, було давнє пророцтво, що людина помре, але воскресне, його очі будуть відливати болотом (Болотна площа). Ось він дійсно має всі шанси повернути Росію в іншу сторону. А Путіну один з шаманів сказав, що це твоя смерть: "Навальний - твоя смерть".

- Можливо, навіть і політична, таким чином. Добре. Давайте поговоримо про Володимира Зеленського. У попередній розмові ви мені сказали, що з січня по квітень у Зеленського будуть думки про те, залишитися або піти. Ви вказували на одну важливу річ: якщо він не погодить зміну свого оточення чи Кабінету Міністрів, то цілком можливо, що восени ми вийдемо не те щоб на зміну системи, але хоча б на перевибори до Верховної Ради. Щось до сьогоднішнього дня змінилося? Поки ми не бачимо паростків перевиборів, змін в Кабміні.

- Ну, міністр, пов'язаний з енергетикою, точно зараз буде звільнений і буде жінка.

- Він сказав, що чутки про це перебільшені.

- Подивимося. У будь-якому разі, в кінцевому підсумку все-таки буде зміна уряду, буде тиск Байдена, який не прощає образ. Він скорпіон по знаку зодіаку, і він буде тяжіти над Зеленським. Я передбачав, що у Зеленського найскладнішими будуть ці місяці по квітень включно. Зараз Путін на нього лізе з війною, з іншого боку його довбає Байден, МВФ не дає грошей взагалі.

Джозеф БайденФото: facebook.com/POTUS

- З МВФ нічого страшного, Мінфін говорить, що скоро буде.

- Наші заробітчани все пришлють, власне кажучи. Вони надсилають з-за кордону більше грошей, ніж прокачується по трубі газ з Росії. Тому ми, звичайно, не помремо. Але найскладніша ситуація зараз - не помилитися, зробити правильний вибір. Інакше Зеленський може перетворитися на англійську королеву, яка нічого не вирішуватиме, ким свого часу став Ющенко. Дійсно - аж до того, що можуть статися якісь інсинуації, і його змусять, зокрема американці, провести дострокові вибори восени.

- Ви зараз точно говорите про певний великий вплив адміністрації у Вашингтоні на Офіс президента?

- Я думаю, що є серйозний і досить таки сильний вплив.

- Вони багато речей визначають у нас? Я не знаю, як про це говорять зірки, але все-таки.

- Величезна підтримка з боку Америки в тому, що вони прислали нам озброєння, і нам вже не страшні ніякі війська Росії. Навіть якщо вони нападуть зі своєю старою недолугою армією ХХ століття, то всі ці Джавеліни і дрони розбомблять повністю цю армію, як свого часу азербайджанці зробили з вірменськими військами.

- Азербайджанцям допомагала Туреччина, зігравши вирішальну роль.

- А ви думаєте, куди Зеленський зараз літав? В Катар. Він повинен був раніше полетіти до Туреччини, але, на жаль, це нагнітання атмосфери, ця російська пропаганда змусила його зараз приїхати на Донбас. Потім вже - зустріч з Ердоганом. Але Ердоган вже потай поставив свої дрони в нашу країну.

- Ви говорили, що квітень стане піком загострення серед виборців, серед українців.

- Це правда.

- І варто очікувати масових протестів.

- І масових протестів. Найголовніше, якщо щось і спалахне, все-таки величезну армаду російських військ зігнали до нашого кордону. Може війна початися несподівано, незалежно від Путіна. Хтось вистрілить, хтось пальне, хтось стрельне. І ось самий вибухонебезпечний і складний період - це квітень і травень. Якщо нічого не станеться в ці місяці, то точно жодних вибухонебезпечних воєн і якихось ситуацій на сході нашої країни не буде.

- Я правильно розумію, що ви зараз пов'язуєте протестні настрої і їх прояви в Україні з тим, що з цього приводу може зробити Росія?

- Так, я бачу просто в солярному гороскопі України планету Марс. Вона керує війнами, протестами, вогнепальною зброєю і всіма цими складними ситуаціями. Я говорив вам ще перед Новим роком, роблячи прогноз, що найнебезпечніші місяці - це квітень і травень для таких запеклих протестів і вогненебезпечності, початку воєн всякого роду. Але Путін все-таки показує безпосередньо, що він хоче говорити з Байденом.

- Якщо говорити про перевибори і зміни в Кабміні, то ви говорили про те, що серед головних претендентів на посаду прем'єра перебувають Саакашвілі і Гройсман. Але поки вони якось особливо не фігурують на перших місцях серед опитаних українців.

- Не все відразу. Ще хороший шанс у Юлії Тимошенко, особливо восени. Принаймні хтось зі старих героїв може очолити Кабмін.

Юлія ТимошенкоФото: Апостроф / Олександр Гончаров

- А це точно будуть ті особи, яких люди пам'ятають і знають? Це не буде нове обличчя?

- Я думаю що ні. Нові обличчя закінчилися в попередньому році.

- І що тепер? Українці будуть повертатися до обрання тих, хто вже був?

- Я думаю, що найбільш прийнятна кандидатура, тим паче, вона може бути узгоджена з головним олігархом нашої країни - Ахметовим - це звичайно Гройсман. Просто дати народження Гройсмана і Зеленського дуже близькі. Ми з вами про це говорили. Один народився 20 січня, а другий 25 січня 1978 року.

- Думаєте, на цих близьких зірках вони і зійдуться?

- З моєї точки зору некрасиво так говорити. Але, в принципі, обидва Водолії, обидва можуть трансформувати нашу економіку, ситуацію. Я думаю, що не дивлячись на всі труднощі початку року, з липня-серпня у Зеленського дуже хороший гороскоп. Наша країна почне економічно зростати, у нас буде дуже великий врожай, у нас будуть хороші інвестиції, власне кажучи. Я думаю, що і війна, зокрема, ці перестрілки на Донбасі, закінчаться. Тому що є певний цикл Білого Місяця - ангела-хранителя нашої країни. І дуже сильний цикл - це через сім років після початку. Тобто через сім років після початку військових дій повинен бути кінець.

Адже активні дії були фактично розв'язані в серпні 2014 року, коли Росія прямо напала на нашу країну. Я думаю, що до серпня 2021 року вони мають бути повністю завершені. Є всі шанси на мирне вирішення питання вже влітку-восени цього року.

- Серед знайомих українцям не нових осіб, які можуть виступити на певних посадах, є Віталій Кличко, Дмитро Разумков. Вони зараз серед лідерів по довірі/недовірі.

- У Разумкова хороше політичне майбутнє. Я абсолютно не здивуюся, якщо він буде наступним президентом після Зеленського.

- Ви у всіх інтерв'ю говорите, що передбачили всіх президентів нашої країни. Так що, Разумков?

- Треба дивитися, в якому році будуть вибори, коли він подасть свою кандидатуру. Але дуже сильно натальная карта народження пов'язана з тим, що ця людина рано чи пізно може очолити нашу країну.

- А столичний градоначальник?

- Він політик всього лише місцевого масштабу.

- Подивимося, адже деякі стверджують, що він складає конкуренцію главі нашої держави.

- Ну, хтось говорить, що і Оксана Марченко стане президентом нашої держави.

- Можливо Порошенко повторно очолить нашу країну?

- Якщо Порошенко виходить у другий тур із Зеленським, то він знову йому програє.

Петро ПорошенкоФото: Апостроф / Олександр Гончаров

- А що буде з тим проклятим коронавірусом? У нас вакциновано повністю тільки двоє людей. Іншим зробили тільки перші щеплення.

- Ви знаєте, по-перше, до нас прибуде дуже велика партія найкращої вакцини у світі з Америки. Вона називається Pfizer.

- Вони вам платять за рекламу?

- Я просто знаю різних людей. Після "Супутника" люди хворіють два дні, у них підвищена температура. Їм же вколюють аденовірус. Те ж саме з іншими вакцинами - CoviShield, AstraZeneca - тромбоз після них. Європейці довели: 0,4 відсотка, що це так. Тобто майже піввідсотка. А РНК-вакцини - не вводиться ця гидота. А дається можливість боротися проти вірусу. Є дві РНК-вакцини: це Pfizer і Moderna. Тобто дві вакцини, які зарекомендували себе таким чином. Не випадково наші громадяни за них платять на чорному ринку по три тисячі доларів.

- Ви думаєте, можна вірити повідомленням, що можна так от завезти вакцину?

- Я знаю, що деякі це роблять.

- Так коли буде той переломний момент, коли ми зможемо збити цю третю хвилю?

- Я думаю, в червні-липні у нас буде вже повна вакцинація. Плутон - символ смерті планетних масштабів - розвертається 27 квітня і стає ретроградним. Тобто до 27 квітня зростатиме смертність, а в травні вже буде різке зниження смертності. І в нашій країні зокрема. Я вважаю, що вже в травні ми пройдемо цей пік жахливого смертельного коронавірусу. Рівно до 27 квітня така негативна тенденція може зберігатися, а далі буде краще.

- Як ми будемо закінчувати цей рік? Озираючись на те, що ви давали 80% ймовірності перевиборів в парламенті восени. А до кінця календарного року що буде?

- Дивіться, якщо Зеленський змінить уряд, важливих персон, то, може, і не треба вже й призначати перевибори в парламент. Знову ж таки, наскільки він покаже себе ковбоєм, незламним. Хоча всі наполягають на тому, щоб були перевибори, - і на Заході, і на Сході. І Путін в цьому зацікавлений, і на Заході. Тобто ми все це перевіримо і подивимося. Якщо ж до літа Зеленський, десь до липня, вийде в хорошому настрої і скаже, що все добре, то перевиборів не буде.

- Як будуть розвиватися події в США, з огляду на обрання президентом Джо Байдена?

- Я його передбачив, до речі. Всі забувають.

- Як, на вашу думку, буде відбуватися співпраця між двома країнами, двома президентами, двома столицями?

- Я завжди говорив, що їм необхідно зустрітися особисто. Телефонний дзвінок - це в принципі непогано, 53 хвилини дзвінка, з яких хвилин 40 говорив Байден, наставляв нашого президента.

- У вас є такі подробиці. У вас що в Офісі президента є інсайдер?

- Сам президент говорив хвилин 10, а решта - перекладач. Він почув всі настанови Байдена і буде рухатися правильним курсом. Я завжди говорив, що американці з перемогою Байдена - це союзник нашої країни. Як виявляється, його прапрапрадід був козак Байда. Гаплогруппа у нього R1a генетично, тобто він наша людина взагалі. Блінкен теж генетично єврей з-під Києва.

- Тобто Україну не залишать напризволяще?

- Не те що не залишать, вони будуть домагатися того, щоб Україна дійсно увійшла до НАТО. Бо чому Путін почав стягувати війська до кордону? Тому що було сказано Зеленському, що Україна вже точно буде в НАТО. І якщо не зараз, то після смерті Путіна - 100%.

Володимир ЗеленськийФото: president.gov.ua

- Якщо вже ми торкнулися настанов, то там говорили про боротьбу з корупцією, про певний наступ на олігархів. Нам всього цього потрібно чекати? Або знову прийде весна, а посадок не буде?

- Ви знаєте, Зеленський зовсім не кровожерлива людина, він садити точно нікого не буде.

- Але люди цього хочуть.

- Люди хочуть, щоб когось посадили, але він цього принципово робити не буде, хоча все було навпаки в його серіалі, де він зайшов в парламент і всіх розстріляв з автомата.

- Такою була задумка.

- Так, але все може відбуватися з точністю до навпаки, тому ніяких посадок не буде. Але, з іншого боку, деякі наші олігархи можуть постраждати. Один з них може виїхати в Ізраїль, а той, який сидить в Австрії, може сісти дуже серйозно і надовго в США.

- Як я розумію, про Ізраїль - це Ігор Коломойський, а Дмитро Фірташ... Ви передбачаєте його екстрадицію з Австрії?

- Є велика ймовірність того, що це станеться.

- А що буде відбуватися з іншими олігархами в Україні?

- Решта - Ахметов, Пінчук і Порошенко - будуть відчувати себе чудово.

- Як вони будуть проявляти себе в подальшому? Або президент Зеленський - це та людина, яка зможе всіх за фактом помирити?

- Я думаю, Зеленський абсолютно не хоче після свого правління сісти в тюрму, тому він садити точно нікого не буде.

- Ви думаєте, він цього боїться?

- Я думаю, він просто за своєю суттю не такий жорсткий. Він хоче з усіма по суті свого характеру... Венера у нього в сполученні з Сонцем у Водолії. Венера - планета дипломатії і любові. Тобто він хоче з усіма домовитися.

- Зеленський буде подаватися на другий термін?

- Я думаю, його заспокоїли. Ось цей з'їзд, який був абсолютно недавно. У нього була депресія, складності в родині, з дружиною. Все складно, все дуже важко.

- Так буде другий термін чи ні?

- Я думаю, що у нього є всі шанси вийти на другий термін. Тим паче, якщо він дійсно буде обиратися в 2024 році, то це хороший рік.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін