RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо кращі дешеві кросовери в Україні - можуть служити "вічно" і не підведуть

Раніше автоексперти розповіли про найбезпечніші авто за результатами краш-тестів, тепер же вони назвали кращі дешеві кросовери в Україні.

Про це пише "Обозреватель".

Renault Duster

Оптимальний варіант в умовах обмеженого бюджету. З повнопривідною трансмісією машина відрізняється високою прохідністю. У передньоприводном виконанні ціна - від 379 100 гривень. Однак навіть в цьому випадку Duster виглядає досить брутально.

Renault Sandero Stepway

Цей бюджетний хетчбек компанія-виробник називає кросовером. У нього збільшений дорожній просвіт, рейлинги на даху, велика кількість нефарбованого темного пластика в обвісі. Ціна - 355 500 гривень.

Kia Rio X

Збірку цього авто роблять в Запоріжжі на заводі ЗАЗ. Незважаючи на це, ціна - 446 500 гривень за базову версію. Недавній рестайлінг надав дизайну певної гостроти, а велика кількість пластикового декору додає машині надійний вигляд.

Chery Tiggo 2

Представник китайського автопрому приваблює ціною - в базовій комплектації 300 000 гривень. Tiggo 2 більшою мірою нагадує традиційний компактний хетчбек, але завдяки високій посадці здається здатною машиною - в усякому разі, на розбитій дорозі.

Suzuki Ignis

Цей японський автомобіль - найдешевша модель знаменитого бренду на нашому ринку, його ціна 443 000 гривен. Фактично, це міський компактний хетчбек, але квадратний силует і зовнішня схожість зі справжнім позашляховиком Suzuki Jimny грають на користь його іміджу.

Як писав "Апостроф", раніше експерти склали підбірку кращих б/в автомобілів класу кросовер, які користуються популярністю серед українців на вторинному ринку.