RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо найнадійніші авто в світі за результатами краш-тестів - можуть зберегти життя

Експерти незалежної організації Euro NCAP, які регулярно проводять краш-тести авто, назвали найнадійніші машини.

Про це пише nur.kz.

Polestar 2

Безпека при ДТП для водія і дорослих пасажирів досягає 92%, для дітей - 89%. При цьому високим залишається шанс виживання пішохода при зіткненні з машиною - близько 90%.

Cupra Formentor

Захист дорослих при зіткненні авто з перешкодою - 92%, дітей - 88%. Авто отримало високу оцінку надійності електронних допоміжних систем.

Volkswagen ID.3

Електрохетч ID.3 виявився за результатами тестів більш безпечним для дітей (89%), ніж для дорослих пасажирів (87%). Пішоходи і велосипедисти захищені на 71% при зіткненні на середній швидкості.

SEAT Leon

Це - лідер за рівнем захисту дорослих водія і пасажирів серед автомобілів, які пройшли краш-тести в 2021 році. Бали за захист дорослих склали 92%, по захисту дітей 6 і 10 років - 88%.

Toyota Yaris

За результатами тестів NCAP, японський автомобіль - одна з найнадійніших машин в світі. Безпека дорослих оцінюється в 86%, безпеку дітей помітно нижче - 81%.

Honda Jazz

Результати краш-тестів в 2020 році продемонстрували рівень захисту дорослих - 87%, дітей в дитячому кріслі - 83%.

Land Rover Defender

Результати тестування від Euro NCAP показали однаково високий рівень захисту для дорослих і дітей - 85%. Пішоходи захищені на 71%.

Kia Sorento

Дорослі мають 82% шансів благополучно перенести ДТП, діти в дитячому кріслі - 85%. Оцінки безпеки пішоходів і велосипедистів помітно нижче - 63%.

Audi A3

Результати європейських краш-тестів показали високий рівень захисту для дорослих пасажирів і дітей - 89% і 81% безпеки відповідно.

Mazda MX-30

Краш-тести продемонстрували здатність авто забезпечити безпеку дорослих пасажирів на рівні 91%, а дітей - 87%.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні за перший квартал 2021 року розмитнили 87,7 тисяч іномарок з пробігом, при цьому намітився новий тренд - все більш популярними стають корейські б/в авто.