RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

СБУ показала фото масштабних навчань біля Криму

У Херсонській області проходять масштабні багатоетапні антитерористичні навчання для співробітників Служби безпеки України.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Особливу увагу приділяють морській прибережній зоні, також адмінмежі з тимчасово окупованим Росією Кримом. Захід організовано з максимальною наближеністю до реальних подій.

Силовики відпрацьовують завдання, а об'єкти критичної інфраструктури (порти, об'єкти енергопостачання, аеропорт, мости і газовидобувні вежі) знаходяться в цей час під посиленою охороною.

Тренування проводяться в суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини. У них беруть участь підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Національної поліції і Держслужби спеціального транспорту.


Як повідомляв "Апостроф", міністра оборони України Андрія Тарана заявив, що одним із сценаріїв стягування російських військ до кордонів України є відповідь на проведення навчань Defender Europe 2021, а одночасно і підготовка до російських військових навчань "Захід-2021".