RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Доктор Комаровський назвав умови, необхідні для розмноження людей: відео

Відомий доктор Євген Комаровський, який раніше пояснив, як правильно приймати антибіотики, розповів про важливість вентиляції повітря для росту і розвитку дітей і дав цікаві поради українцям, коли "розмножуватися".

Відео з відповіддю на це питання він виклав на своєму Youtube-каналі.

Цю тему він підняв після того, як отримав дуже цікаве питання від глядачки. Жінка поскаржилася лікареві, що її батьки протягом тривалого часу відмовлялися встановлювати в квартирі термометр і гігрометр (прилад для вимірювання вологості повітря).

Комаровскому сподобалося це питання, і він висловив свої рекомендації з цього приводу. Він зазначив, що потрібно "розмножуватися" тільки в тому випадку, коли виконані певні умови, а саме - у молодої сім'ї є абсолютне взаєморозуміння з бабусями і дідусями, а ще краще - окрема квартира або будинок. Тільки так, на думку доктора, кожен зможе регулювати вологість повітря.

"Я вам всіляко і настійно рекомендую. Починайте розмножуватися тільки тоді, коли виконано одну з двох умов: або повне взаєморозуміння з майбутніми бабусями і дідусями, або окрема площа, де ви самі будете визначати, яким повітрям дихає ваша дитина", - порадив Комаровський.

Тему про важливість провітрювання повітря Євген Комаровський піднімає постійно. Навіть хворим людям він рекомендує постійно провітрювати кімнату, в якій знаходиться людина. Таким чином свіже повітря витіснить всі мікроби і віруси, а людський організм наповниться чистим киснем.


Також він неодноразово говорив про важливість різних приладів і датчиків для контролю температури і вологості повітря.

Але найбільше Комаровський рекомендує встановлювати в приватних будинках прилади, які визначає рівень чадного газу. Проблема в тому, що останнім часом люди все частіше стали опалювати будинки дровами, а це підвищує ризики отруєння газом.

Як писав "Апостроф" раніше, Євген Комаровський розкрив головні правила симптоматичного лікування нежиті..