RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Apple презентувала iPhone 12, iMac, iPad і інші новинки: фото і характеристики

У вівторок, 20 квітня, американська компанія Apple презентувала свої нові гаджети - iMac, iPad Pro та інші.

Презентація транслювалася на YouTube.

Зараз iPhone 12 і iPhone 12 mini пропонуються в п'яти різних кольорах корпусу - чорному, білому, червоному (Product Red), зеленому і синьому. Сьогодні Apple додала в колірну палітру ще один, шостий колір - фіолетовий. З точки зору характеристик і інших можливостей iPhone 12 в фіолетовому кольорі не відрізняється від інших колірних версій. Ціна теж залишилася колишньою - від $ 729 і від $ 829 за iPhone 12 mini і iPhone 12.

Apple представила 24-дюймовий iMac, тепер він в шести кольорах і c процесором Apple M1. Нова модель на 85% швидше попередньої версії iMac в популярних додатках. Обробка завдань машинного навчання в три рази швидша, графічне ядро в два рази швидше. 4,5К 24-дюймовий екран з підтримкою True Tone. Ціна - від $ 1299, передзамовлення з 20 квітня, у продажу в другої половині травня.

Також Apple презентувала AirTags - трекер речей від Apple, який допомагає знайти предмет в приміщенні за допомогою "локатора" на iPhone - через камеру, мітку в доповненої реальності і гіроскоп. "Локатор" покаже напрямок, куди потрібно рухатися, щоб побачити предмет з AirTag.

Нові планшети iPad Pro теж отримали процесор Apple M1, вони на 50% швидше попереднього покоління iPad Pro і мають підтримку геймпадов Xbox Series і PlayStation DualSense. Також є підтримка Thunderbolt і USB 4. Це дозволить підключити до iPad Pro дисплей Pro Display XDR в дозволі 6К. Нова модель на 2 ТБ пам'яті і підтримує 5G.

У 12,9-дюймової моделі новий дисплей - Liquid Retina XDR, як в моніторі Pro Display XDR. 11-дюймовий iPad Pro коштує від $ 799, 12,9-дюймова модель з Liquid Redina XRD-дисплеєм - від $ 1099, передзамовлення з 30 квітня, у продажу в другій половині травня.

Як повідомляв "Апостроф", компанія Apple має намір закінчити розробку власного безпілотного автомобіля в третьому кварталі 2021 року.Прототипи вже проходять секретні випробування в Каліфорнії.