RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Його Кобзон вже зачекався: мережі повеселила нагорода від Жириновського за прапор РФ над Києвом

В мережі влучно відповіли лідеру ЛДПР Володимиру Жириновському, який під час послання президента РФ Федеральним зборам пообіцяв силовикам нагороду в 10 мільйонів рублів тому, хто "повісить російський прапор над Києвом".

Про це йдеться в повідомленні Twitter-акаунті "Вашингтонский Обком".

Напередодні Володимир Жириновський звернувся до співробітників поліції, які охороняли приміщення, де виступав Путін перед Федеральними зборами.

"Хто повісить російський прапор над Києвом - 10 мільйонів рублів. Я даю. Просто увіткнути прапор над Києвом. Готуйтеся", - сказав Жириновський.

Пропозиція Жириновського не надто здивувала користувачів мережі - вони більше звернули увагу на стан здоров'я самого Жириновського і припустили, що отримувати "нагороду" "за взяття Києва" не буде кому.

"Жириновський пообіцяв 10 млн рублів силовикам за "прапор Росії над Києвом". Навіщо мертвим гроші?", - запитали в мережі.

До повідомлення залишили свої коментарі і інші користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін у своєму посланні до Федеральних зборів 21 квітня застеріг країни світу від перетину "червоних ліній" у відносинах з Росією і пригрозив світу ядерною зброєю.