RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названо обов'язкові умови участі у ЗНО-2021

Під час пандемії коронавірусної інфекції обов'язковою умовою участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) у 2021 році буде температурний скринінг

Про це повідомила заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Тетяна Вакуленко під час онлайн-вебінару "Вакцинація від COVID-19 для педагогів".

За її словами, цього року додатковою і обов'язковою умовою проведення ЗНО буде вимірювання температури - як для учасників, так і для співробітників пунктів тестування.

"Також учасники повинні використовувати засоби індивідуального захисту, приміщення будуть дезінфікувати спеціальним чином, допуск в приміщення пунктів ЗНО буде проходити в певні періоди, що дозволить зменшити кількість соціальних контактів", - уточнила Тетяна Вакуленко.

Всі співробітники пунктів тестування та учасники ЗНО повинні будуть мати маски або респіратори в необхідній кількості, а також індивідуальні санітайзери. На закупівлю засобів дезінфекції для підготовки пунктів ЗНО було виділено кошти з держбюджету.

Як повідомляв "Апостроф", в Українському центрі оцінювання якості освіти в зв'язку з продовженням карантину вирішили перенести пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Києві, а також в Миколаївській і Чернігівській областях.