RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Ідіть копайте городи: міністр зробив цікаву заяву про війну з Росією

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що відкритої війни між Україною і Росією не буде і порадив українцям йти копати городи.

Про це він сказав під час свого візиту до Миколаєва.

"Напевно, є напруга в суспільстві і дуже часто мене запитують, чи буде війна чи не буде, враховуючи скупчення російських військ уздовж наших кордонів, окупованого Криму та лінії зіткнення. Я вам скажу, я дуже позитивно налаштована людина, війни не буде і її не має бути. У нас зараз час не для війни, у нас зараз, вибачте, городи за графіком. І потрібно займатися мирним життям для кожного, хто живе в Україні. І сподіваюся, такі ж настрої у росіян", - сказав Рєзніков.

Також він висловився про послання президента РФ Володимира Путіна.

"Я із задоволенням послухав вчора виступ президента Путіна і зрозумів, що для них важливіша внутрішня повістка. Вчора не прозвучало нічого загрозливого для нас з вами. Це головне, що треба було почути. Тому ще раз повторюю - війни не буде. Це головне. Ідіть копайте городи, святкуйте Великдень, займайтеся мирним життям", - заявив Резніков.

Як повідомляв "Апостроф", міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив 22 квітня про початок відведення військ від українського кордону.