RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Йдеться про 225 млн грн: в СБУ розкрили деталі обшуків у Коломойського

У четвер, 22 квітня, в Києві СБУ провела обшуки у фігурантів кримінального провадження за фактом продажу "Центренерго" на різних сегментах ринку електроенергії, виробленої державним підприємством за цінами на 20-30% нижче собівартості її виробництва, зокрема в бізнес-центрі "Міленіум", який належить українському бізнесмену Ігорю Коломойському.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ, пише "Інтерфакс-Україна".

"Служба безпеки України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом продажу ПАТ "Центренерго" на різних сегментах ринку електроенергії, виробленої зазначеним державним підприємством за цінами, які на 20-30% нижчі за собівартість її виробництва. На думку слідчих, це призвело до завдання збитків і розтрати майна ПАТ на суму майже 225 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що під час обшуків 22 квітня було вилучено електронні носії інформації та документи. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", в офісі олігарха Ігоря Коломойського знали, що СБУ прийде з обшуками в "Міленіум". Суд дав дозвіл на проведення обшуків в кінці березня.