RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зомбі "руського міру": мережі шокував захід з дітьми на честь екс-ватажка ДНР, відео

Влада окупованої Горлівки зігнала дітей на "захід", який був присвячений ліквідованому екс-ватажку проросійських терористів "ДНР" Олександру Захарченку.

Про це у своєму Facebook розповів волонтер та блогер Назар Приходько.

Зокрема, у горлівській школі №1 влаштували "класну годину", під час якої школярам розповіли про "подвиги" ліквідованого Олександра Захарченка.

Дітей під час "патріотичного заходу" змусили одягти шкільну форму та червоні "піонерські" краватки.

Волонтер, коментуючи скандальний відеоролик, заявив, що після деокупації Донбасу у регіоні мають запровадити "паспорт негромадянина", який активно діє у Латвії та Естонії.

"Тому - жодної толерантності, а тим більше намагання реінтегрувати те, що не піддається реінтегруванню... Деокупація-інфільтрація-паспорт негромадянина. Як в Латвії та Естонії. А наостанок скажу так: ще раз переконуюсь у зрадницькому порядку пунктів "Мінська". Уявіть, що вони наобирають, якщо дати їм на це право...?", - задався Приходько питанням у мікроблозі.

Українці гнівно відреагували на "патріотичне виховання" на окупованому Донбасі та зазначили, що бойовики усе роблять за методичками, які були створені ще за часів Радянського Союзу, коли партія активно "зомбувала" молодь.

"Маразм крєпчал", "Просто до деокупації треба прийняти закон про колабораціонізм та внести зміни до чинного законодавства", "У совку дітям вдовблювали в голову про "подвиги" Щорса, Тухачевського та Леніна, а у дирі - про подвиги терористів Мотороли, Гіві, Захараста. У кремлівської пропаганди не змінилися ні методи, ні методички, які не працюють на молоді у 21-му сторіччі інтернету", - написали користувачі.

Раніше ми розповідали, що окупаційні війська "Л/ДНР" готували теракт в одній з церков на Великдень.