RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Бойовики готують на Великдень теракт в церкви: дані української розвідки

Проросійські окупанти на Донбасі планують ряд провокацій на Великдень, в тому числі і теракт.

Про це повідомляє прес-служба ООС в Facebook.

Про заплановані дії бойовиків українська розвідка дізналася від представників управління 2-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ.

Так, 25 квітня сплановано проведення провокацій проти України. Для цього хочуть використовувати озброєння і військову техніку.

Одна з них повинна відбутися в Дебальцевському напрямку. Бойовики отримали вказівку від кураторів здійснити наступ з метою руйнування інженерно-фортифікаційного обладнання і нанесення втрат ЗСУ. У цьому місці позиція 7-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу.

Також окупаційні війська РФ хочуть вчинити теракт на Великдень. Вони планують атакувати церкву Московського патріархату під час Великодньої служби. Такі дії можуть призвести до масових втрат серед прихожан.

"Зазначене дозволить Росії звинуватити Україну в нехтуванні моральними, релігійними принципами і геноциді власного народу, а також ввести на територію України регулярні війська ЗС Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Також читайте в матеріалі "Апострофа": Тимчасовий перепочинок: чому Україна повинна готуватися до нового конфлікту з Росією.