RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

З Днем дочки! Зворушливі привітання і відеолистівки

У неділю, 25 квітня, в Україні традиційно відзначають чудове сімейне свято - День дочки. Цей день покликаний підкреслити важливість дівчаток-дочок в кожній родині.

"Апостроф" підібрав зворушливі привітання і відеолистівки з приводу цього свята.

***

Вітаю тебе, дорога донечко! Бажаю залишатися завжди таким же яскравим і теплим сонечком, милою, доброю і щирою! Бажаю приємних життєвих сюрпризів, радості, вірних друзів та чистого кохання.


***

Дорога наша дівчинко, вітаємо тебе з цим днем! Ти наше щастя, гордість і любов! Нехай кожен новий день приносить посмішки, досягнення і хороших людей. Будь щаслива!


***

Мила доню, спасибі долі за тебе! Ми любимо тебе нескінченно сильно, ти добра, красива, розумна, найкраща! В цей день бажаємо тобі щастя та здійснення всіх найкращих сподівань.


***

Дорога донечко! У цей день бажаю залишатися завжди яскравою зіркою і теплим сонечком, милою і доброю людиною, щирою подругою і сильною особистістю. Бажаю приємних життєвих сюрпризів, удачі, радості, віри в себе та справжнього кохання


***

Вітаю тебе, мила донечко. Бажаю вічного сяйва краси і щастя, бажаю гарного настрою, удачі й кохання. Нехай тебе завжди оточують добрі люди, нехай для тебе не буде нічого неможливого.


***

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 25 квітня, православні християни в Україні святкують Вербну неділю.