RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 липня

2 липня

Всі новини

Україну на початку травня "атакують" заморозки: синоптик дав детальний прогноз на останній місяць весни

Як і попереджали синоптики, квітень Україні видався холодним, але й останній місяць весни принесе заморозки, хоча будуть і теплі дні.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише "ТСН".

Травень, за його прогнозами, буде відзначений мінливою погодою з періодами тепла і похолоданнями з заморозками. Синоптик пояснив, що те, що в 2021 році весна видалася холодною - це закономірно.

"Весна така і повинна бути в цьому році. 2021 під керуванням Сатурна, роки Сатурна все перевертають, в весну вносять зиму. Весна холодна, дерева розпускаються пізно, трава повільно зростає. Додатково до цього ще й Великдень цього року пізно, 2 травня. природна закономірність, що до Великодня ніколи немає тепла ", - зазначив Горбань.

При цьому, за його прогнозами, травень принесе і теплі дні, а в кінці місяця буде навіть жарко, хоча на початку прогнозуються заморозки.

"1-2 травня - буде тепло 3 травня - очікується дощ, а ось 4 травня - в Україну прийде похолодання із заморозками, яке буде триматися до 7 числа. В період з 8 по 11 травня буде тепло, але похмуро, 12-21 травня - сонячно і тепло, 22-23 травня - дощі і в кінці місяця - спека, в останній день місяця, 30 травня, буде йти дощ ", - поділився своїм прогнозом народний синоптик.

Читайте також матеріал "Апострофа": Багато дощів і тепла: якою буде погода на Великдень і травневі свята.