RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Суперповня 27 квітня: чим небезпечна і що потрібно знати

27 квітня можна буде спостерігати першу у 2021 році Суперповню - коли супутник Землі здаватиметься на 10% більшим, ніж зазвичай. Першу повню після дня весняного рівнодення називають "Рожевою повнею", а також вона відома як "Черв'ячний місяць". Українцям її буде видно протягом трьох днів.

"Апостроф" розповідає, як це може вплинути на людей та їхні справи.

Впливання на людей

За твердженнями астрологів, будь-які комунікації 27 квітня будуть йти важко, тому що люди будуть відчувати внутрішню агресію. Це може призвести до тривалого конфлікту, ймовірна навіть фізична травма. Така поведінка людей цього вівторка пояснюється тим, що цей період йде під планетою війни - агресивного Марса.

Посилює ймовірність травм ще Місяць, який зайде в сектор Скорпіона у цей день. Є ймовірність побутових травм, аварій на дорогах, з'ясування стосунків з травматичним результатом. І це ще не все - також посилює цей не дуже добрий день планета Плутон, яка почне ретрорух, що означає, що постійно будуть "вставляти палиці в колеса".

Що не потрібно робити

Зазначається, не варто піддаватися своїм емоціям, а раціонально ставитися до ситуацій. Радять в цей день уникати конфліктів, не реагувати на провокації ззовні. Важливо бути терпимішими до слів і вчинків інших людей, тому що потім конфлікт може затягнутися.

Важливі справи астрологи радять відкласти на три-чотири дні, поки пройде Суперповня.

Що можна робити

За Суперповні варто позбуватися від усього старого й непотрібного. Буде доречним позбавитися від накопичених речей вдома. Очисні процедури організму теж підуть на користь, разом з медитаціями. У цей час краще всього провести спокійний день: зустрітися з друзями або відпочити вдома, зайнятися улюбленими справами.

Раніше "Апостроф" розповідав, як правильно загадувати бажання в повню.