RU  UA  EN

Субота, 15 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 червня

Всі новини

Повня 27 квітня стане фатальною для шести знаків Зодіаку - навіть вороги перетворяться на друзів

Астрологи розповіли, що принесе знакам Зодіаку "рожева повня", яка відбудеться в ніч на 27 квітня і буде супроводжуватися ще й Суперповнею, а також назвали виділені знаки, яким повня принесе величезні зміни в житті.

Про це пише видання AstroZodiak.

Телець

Ви досягнете успіху, якщо будете розраховувати на свої сили. Тельці отримають шанс знайти спільну мову з людьми, яких раніше не розуміли. Не виключено, що на вашу сторону стануть недавні суперники. Довіряти їм у всьому не варто, але на деяку підтримку можна розраховувати. Намагайтеся серйозно ставитися до будь-яких справ, за які беретеся. Не варто розраховувати, що все у вас буде виходити само собою, але наполегливість дозволить домогтися успіху. Увечері нелегко буде уникнути конфліктів з жінками, спілкування з ними потребуватиме терпіння.

Лев

Спокійний сприятливий день, який добре підходить для того, щоб навести порядок в справах і вирішити питання, що останнім часом не давали вам спокою. Не виключені несподівані і привабливі пропозиції. Їх варто обміркувати як слід, перш ніж давати остаточну відповідь. Небажано пов'язувати себе фінансовими зобов'язаннями. Відповідний день для відпочинку, невеликих розважальних поїздок. Буде можливість поспілкуватися з друзями, зав'язати нові приємні знайомства. Не поспішайте судити про людей: перше враження про них може бути оманливим.

Терези

Вас чекає дуже плідний день. Багато питань вирішаться несподівано легко. Буде шанс досягти значного прогресу в найважливіших справах, впоратися з проблемами, які останнім часом заважали вам рухатися вперед. Майте на увазі: зараз ви можете закласти основу майбутніх успіхів, тому не варто вимагати негайної зарплати. З'являться нові союзники, які з часом стануть справжніми друзями. Не виключені романтичні захоплення на роботі.

Стрілець

День буде повним яскравих вражень. Ви звертаєте увагу на те, чого не помічали раніше. Звичні, давно знайомі речі можуть стати для вас новим джерелом натхнення. Буде можливість поговорити з близькими по духу людьми про те, що для вас важливо. Не бійтеся бути відвертими, ділитися своїми переживаннями. Вірогідні приємні звістки, несподівані привабливі пропозиції. Вірогідні грошові надходження. Буде можливість купити речі, які вам давно подобалися, порадувати близьких, зробити їм приємні сюрпризи. Вечір обіцяє романтичні зізнання.

Козеріг

Сприятливий день для спілкування, обговорення важливих питань і професійного, і особистого характеру. Вдасться домовитися з тими, з ким ви раніше не ладнали. Найспритніші Козероги зможуть залучити на свою сторону недавніх суперників. Не виключений початок романтичних історій на роботі. Такі відносини будуть розвиватися швидко, подарують багато сильних емоцій. Вірогідні успіхи там, де потрібна увага до деталей, вміння аналізувати і робити правильні висновки. Багато Козерогів в цей день ухвалять правильні рішення, що стосуються подальшого розвитку кар'єри.

Водолій

День буде спокійним і сприятливим. Ви зможете довести до кінця справи, яким останнім часом віддавали багато сил, вирішити важливі завдання. Виявиться корисним чужий досвід: ви використовуєте його, щоб уникнути власних помилок. Неважко буде зав'язати корисні знайомства. Знайдуться люди, готові допомогти вам в здійсненні старих і нових планів. Добре складаються поїздки, особливо якщо ви відправляєтеся в них разом з коханою людиною.

Раніше "Апостроф" писав, чого не можна робити на молодий Місяць, і про те, як правильно загадувати бажання на зростаючий Місяць.