RU  UA

Росія може напасти в будь-який момент: генерал назвав головне завдання для Зеленського всередині країни

Президент України Володимир Зеленський в першу чергу повинен займатися не тільки зовнішньою політикою, але і внутрішньою.

Про це в ефірі програми "Трикутник Іванської" на Апостроф TV розповів генерал Збройних сил України, перший заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ в 2016-2019 роках Сергій Кривонос.

"За останні три тижні ми програли інформаційно, а Росія досягла певних політичних дивідендів, що стосуються впливу на наше військово-політичне керівництво - перш за все на політичне", - сказав він

За словами генерала ЗСУ, треба зробити те, що не було зроблено за ці три тижні. Кривонос назвав три основні пункти: посилити спроможність народу і держави до опору, очікувати провокацій і не сподіватися на допомогу НАТО.

"Треба чітко визначити завдання: хто, що і як робить в разі подальшої ескалації і можливої агресії. Якщо ми це робимо, то Росія бачить, що ми не чекаємо", - зазначив генерал.

Також читайте в матеріалі "Апострофа": Залучення США до переговорів по Донбасу можливе лише в одному випадку - генерал Сергій Кривонос.