RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Туреччині закрили готель після гучної вечірки - на ній засвітилися українці: відео

У Туреччині через порушення карантину почали закривати готелі, в яких відпочивають українці. Так, з 3 травня тут закрили новий 5-зірковий готель Bosphorus Sorgun в районі Манавгат.

Як пише "Страна", все сталося після масової вечірки в готелі, на якій не носили маски не дотримувалися дистанції.

У ній брали участь гості з України, Росії і Білорусі.

Після публікації відео на перевірку відразу ж приїхали представники центральних органів виконавчої влади та почали розслідування. За словами представників готелю, фото і відео вечірки зробив аніматор-українець з іншого готелю, який відпочивав у них того вечора.

Місцева влада відкликала у власників відкликали туристичний сертифікат, без якого вони не зможуть функціонувати. Всього в готелі проживали п'ять сотень чоловік з країн колишнього СРСР, всіх їх розселили по інших готелям.

Як розповіла українка Оксана, що працює в іншому готелі в Анталії, в той вечір в готелі святкували Великдень.

"На честь свята в обід співробітники готелю в масках почали роздавати гостям біля басейну фарбовані яйця, туристи були без масок. Це зняв аніматор, він сам з України, але працює в іншому готелі. Навіщо він це зробила, неясно. Одні кажуть, що раніше він працював в цьому готелі, його звільнили і він зробив це в помсту, інші - що його "заслав" конкуруючий готель зняти компромат", - уточнила вона.

Нагадаємо, що в кінці квітня в Туреччині ввели жорсткий локдаун терміном на три тижні.