RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

СБУ спіймала на хабарі "слугу народу": фото

У четвер, 6 травня, співробітники СБУ затримали під час отримання хабара голову Димерської ОТГ (Київська область), представника партії "Слуга народу" Володимира Підкурганного.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі український політик Ігор Мосійчук, опублікувавши відповідні фото.

Він також нагадав, що Володимир Підкурганний в 2019 році очолював виборчий штаб народного депутата від "слуг народу" Ольги Василевської-Смаглюк, яка і привела його в партію президента. Його також називають "людиною" народного депутата попередніх скликань, а нині голови фракції "За майбутнє" в Київській обласній раді Ярослава Москаленка.

Раніше Підкурганний перебував на посаді судді Вишгородського районного суду, але був відсторонений через незаконні рішення в "справах Майдану": суддя позбавляв водійських прав учасників автопробігу в Межигір'ї.

До того, як очолити Димерську ОТГ, Володимир Підкурганний працював учителем правознавства в Димерській загальноосвітній школі I-III ступенів № 1.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат від партії "Слуга народу" і колишній актор-гуморист студії "Квартал-95" Юрій Корявченков, відомий під псевдонімом "Юзик", будує під Києвом особняк.