RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Українська студентка оскандалилася, захищаючи "улюбленого російського співака", відео

Приїзд російського репера Басти (Василя Вакуленко) до Києва викликав ажіотаж, а студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка встала на його захист і заявила, що Україні не вдасться повернути окупований Крим.

Про це вона сказала у відеозверненні, яке опублікувала в Instagram-stories.

"Вгамуйтеся! Він - артист. Те, що він виступав у Криму, нічого не означає. Він (Крим) уже не наш, змиріться з цим, б ** ть", - говорить Анастасія.

Вона також образила українців, назвавши народ "бидлом і ганьбою" і додала, що в Україні давно не приїжджають "нормальні виконавці".

"Кого нам слухати? Наше українське дер ** про слухати? Я не виводжу, у мене вуха в'януть від цього дер ** а. Просто дикуни", - розійшлася вона.

Інцидент в Facebook прокоментувала волонтер Анна Исламова.

"Шановний Київський національний університет імені Тараса Шевченка, прошу взяти на контроль. Вона і далі продовжує знімати відео в такому стилі про українців і Україну. Ганьба, що вона ще й є нашою студенткою. Настя заочно вчиться на третьому курсі Інституту права КНУ імені Т. Шевченко ", - написала вона.

Як написав активіст Михайло Жернаков в Facebook, дівчина на відео - донька судді Печерського райсуду Києва Христини Константинової. Нещодавно вона займалася справами активістів з протесту під Офісом Президента. У минулому ж суддя дозволяла обшуки у представників Автомайдану.

Як пише "Обозреватель", Анастасія разом зі своєю сім'єю прописана в Сєвєродонецьку. Проживають вони під Києвом, в населеному пункті Віта-Поштова, де у них будинок площею 260 кв. м з окремою лазнею і альтанкою.

Раніше стало відомо, що дівчина нібито також є дочкою колишнього співробітника ГБР Анатолія Тарасюка, а вітчимом Насті до недавнього часу був суддя Печерського районного суду Віктор Кицюк.

Нагадаємо, коли Басту помітили в Києві, в мережі тут же заговорили про незаконні візитах музиканта в окупований Крим і про заборону на в'їзд в Україну. Заборона і правда була, ось тільки термін дії її вже закінчився, а виходить, що Баста заїхав в країну, маючи на це повне право.

Як повідомляв "Апостроф", 22 квітня, в Україні заборонили в'їзд відомому російському блогеру Сергію Пинзарю, який брав участь в популярних реаліті-шоу "Дом-2" і "Весільний розмір 2".