RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Львові продають виправну колонію: названо дату аукціону, фото

У Львові виставили на аукціон територію і будівлі виправної колонії №48, за адресою вулиця Хуторівка 2.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

Як пояснив міністр юстиції Денис Малюська, коли колонія ще функціонувала, кілька років тому, вона була наповнена всього на 40%. Її закрили в січні 2018 року. Однак незважаючи на консервацію об'єкта, кошти на його утримання продовжували витрачатися з державного бюджету.

"Саме тому зараз ми виставляємо цю установу на аукціон, пропонуємо інвесторам придбати собі об'єкт з усіма підведеними комунікаціями і заодно - зробити свій фінансовий внесок в будівництво нової пенітенціарної інфраструктури України", - зазначив глава Мін'юсту.

Колонія йде на приватизацію двома лотами: перший - об'єкти нерухомості, розташовані на земельній ділянці 10,6 га, за стартовою ціною 132,7 млн грн, другий - нерухоме майно, розташоване на 3 га землі, зі стартовою ціною 3,4 млн грн. Торги мають відбутися вже 3 червня 2021 року.

Малюська додав, що колонія розташована в центрі Львова, що робить об'єкт надзвичайно перспективним активом для інвестицій в нерухомість або в створення бізнес-проекту.

Як повідомляв "Апостроф", будинок на півдні Англії, в якому Агата Крісті зі своїм чоловіком Максом Маллоуеном прожила до самої смерті в 1976 році, виставлений на продаж .