RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Яке авто можна купити в Україні за ціною до $6000: фото і характеристики

Автомобільні експерти, які раніше розповіли про кращі авто для літніх подорожей, назвали автомобілі, які можна купити в Україні за суму до 6000 доларів.

Про це повідомляє портал auto.bigmir.net.

Маючи на руках сума у 6 тисяч доларів, можна купити відносно хороший автомобіль, але при виборі варто бути дуже акуратним: цінова категорія має свої "плюси" і "мінуси".

Fiat Punto 2009-2012

Це італійське авто з досить симпатичним дизайном. Компактний і простий хетчбек буде ідеальним варіантом для міста, а також підійде тим, хто шукає недорогий в обслуговуванні автомобіль. Автомобіль сам по собі невеликий, але це скоріше можна назвати його особливістю, ніж мінусом.

Hyundai Accent 2006-2010

Автомобіль досить простий і за рахунок цього відносно дешевий в експлуатації, але при цьому він здатний подарувати належний рівень комфорту.

Nissan Tiida 2007

Дизайн автомобіля виглядає досить непогано: всередині автомобіль досить просторий, особливо якщо говорити про кузові хетчбек. Єдиний істотний мінус цього авто - відносно високий витрата палива, який може бути на рівні 9-10 літрів.

Seat Toledo 2006-2009

Це перший відносно великий автомобіль у рейтингу, який скоріше схожий на мінівен, ніж на універсал. Автомобіль досить простий по технічній частині, за рахунок чого обслуговування виходить відносно недорогим, а при бажанні ремонтувати Seat можна навіть в гаражі без професійного обладнання.

Ford Focus 2008-2011

Цей автомобіль має досить сучасний дизайн, а також низьку витрату палива. З мінусів можна відзначити високу вартість оригінальних запчастин, а також вимогливий мотор до якості палива. Купити таке авто в Україні за 6 тисяч доларів можна, але це не дуже просте завдання.

Peugeot 407 2006-2008

Даний французький автомобіль має замашки бізнес-класу. При покупці цього авто краще дивитися на двигуни від 2,0 літрів і вище, так як вони мають хорошою динамікою і при цьому досить надійні.

Renault Clio 2009-2012

Даний автомобіль встиг заслужити собі статус народного, адже він досить стильний, але при цьому простий і дешевий в обслуговуванні. Оптимальними моторами для таких автомобілів вважаються двигуни на 1,4 і 1,6 літра.

Skoda Octavia 2006-2008

Легендарний чесько-німецький автомобіль вже кілька років залишається одним з найбажаніших на б / у ринку серед українців. Автомобіль має безліч переваг за рахунок форми кузова ліфтбек. Мотори краще брати від 2,0 літрів і вище, адже вони досить надійні і при цьому видають непогану динаміку.

Renault Grand Scenic 2006

Незважаючи на специфічну форму кузова автомобіля, він має безліч переваг в порівнянні зі своїми однокласниками в цьому бюджеті. Мотори на авто ставилися найрізноманітніші, за рахунок чого ви можете вибрати або динамічний силовий агрегат, або економічний. Єдине слабке місце цього авто - електроніка, яка раз у раз виходить з ладу.

Mazda 6 2006-2007

Знайти даний автомобіль в бюджеті до 6 тисяч доларів складно, але можливо. З іншого боку, ці зусилля з лишком компенсують фактом володіння прекрасним авто. Двигуни об'ємом 2,0 і 2,3 літра показують хорошу динаміку, а також щодо надійні. Коробка передач також досить надійна і виходить з ладу тільки при серйозному пробігу автомобіля. Єдиним мінусом автомобіля можна назвати кузов, який дуже схильний до корозії.

Нагадаємо, що експерти назвали найкращі автомобілі з пробігом, які відрізняються надійністю і економічністю.