RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо головні плюси і мінуси новітніх кросоверів, які продають в Україні

Експерти склали рейтинг популярних новітніх кросоверів на українському ринку і розкрили їх головні недоліки, які можуть засмутити потенційних власників.

Про це пише видання AUTO-Consulting.

Skoda Kamiq

Фахівці відзначили дизайн, високий кліренс в 188 мм, просторий салон, відмінну підвіску і багате оснащення. З мінусів вони назвали відсутність нормальної навігації і занадто скромне оформлення салону.

Фото: autoconsulting.ua

Toyota Land Cruiser Prado

Після поновлення кросовер став швидшим, економічним, екологічним і більш пристосованим до їзди по місту. Але власникам б не завадила система старт/стоп для економії палива і електропривод.

Mitsubishi ASX

Доброзичливий автомобіль із солідною зовнішністю, перевіреним повним приводом, високим кліренсом і пристосованою для їзди по дорогах підвіскою. Головні мінуси - старомодне оформлення салону, скромна обробка інтер'єру, велика витрата палива і слабка динаміка.

Фото: autoconsulting.ua

Audi Q7

Кросовер, який зацікавить пневмопідвіскою, гарною цифровою панеллю, величезним багажником і дизайном інтер'єру. Але потенційних власників може відштовхнути висока ціна, не дуже просторий салон і високе споживання палива.

Lexus UX 250h

Експертам сподобалися настройки підвіски, суцільна лінія задніх ліхтарів зі 120 світлодіодів, шумоізоляція моторного відсіку і проекція на лобове скло. З мінусів - незручний тачпад, маленький дисплей, слабкий електропривод і вузькі задні двері.

Фото: autoconsulting.ua

Infiniti QX60 Hybrid

Кросовер може похвалитися просторим салоном на 7 осіб, багатим оснащенням і хорошою динамікою. Головні мінуси - велика витрата палива, немає проекції на лобове скло і надто м'яка підвіска.

Раніше ми розповідали, яке авто можна купити в Україні за ціною до $6000.