RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Україні відзначають День матері: відеолистівки і щиросердечні вітання в прозі

У другу неділю травня, яке цього року випадає на 9 число, в Україні і світі відзначають День матері.

День матері в Україні: історія свята і головні традиції

"Апостроф" зібрав найкращі привітання в прозі і відеолистівки для мам.

***

Мама - це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Тому день матері – це особливе свято, яке нагадує про рідну, і кохану людину. Хочеться побажати душевного спокою, успіху, супутнього всьому, прекрасного здоров'я, міцних стосунків у сім'ї, і щастя, що переливається через край!

***

Мамочка, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю тобі міцного здоров'я, любові, тепла, радості, гарного настрою. Спасибі тобі за твою ніжність, турботу і підтримку. Ти добра, лагідна, мила, мудра матуся й найкраща на світі. Я дуже люблю тебе!

***

Найперше слово, яке пестить слух до кінця життя. Найніжніші й дбайливі руки. Найдобріше і чуйне серце. У День матері хочу побажати тобі, матусю, справжнього щастя, довгих років життя, відмінного, міцного здоров'я, розуміння і відданості в сім'ї. Нехай по щоках твоїм ніколи не біжать сльози, а в грудях горить гордість за нас, твоїх дітей.

***

Мама, ти найпрекрасніша і дуже необхідна! Ти найрідніша і безмежно улюблена. За життя і турботу, за підтримку і терпіння хочу сказати тобі величезне спасибі! Я тебе дуже люблю, хочу бачити тільки щасливою, усміхненою і чуйною. Зі святом тебе, мамо!

***

З Днем Матері! Від душі бажаю щастя, миру, достатку, натхнення, терпіння, здоров'я та любові. Нехай милі діти завжди будуть гордістю, радістю, світлом удачі для мами, нехай кожен день твоєї сім'ї дарує свято і гарний настрій!

***

З Днем Матері! Бажаю в будь-якій життєвій ситуації, в будь-який день тижня відчувати себе найулюбленішою і неповторною, чудовою та винахідливою, веселою і бадьорою мамою на світі. Нехай люблять і цінують діти, нехай радує і дарує щастя материнського серця кожен день!

***

Милі, ніжні, найважливіші мами – вітаю з Днем матері! Бажаю, щоб ваші надії виправдовувалися. Нехай чуйне материнське серце завжди буде спокійно битися в такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Будьте здорові та щасливі, адже ви - наше все!

***

Вітаю з Днем матері! Нехай це зворушливе і тепле свято ознаменується поблажливо всміхаючись, радістю і добром. Бажаю кожній мамі на світі – тільки кращого. Здоров'я, міцної сім'ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх діток. Щастя в ваші люблячі очі й миру в серці!

***

З Днем Матері! Бажаю кожен день зустрічати з доброю посмішкою і яскравою мрією, світлою надією і невтомним натхненням. Нехай діти люблять, цінують, обіймають, цілують, радують і дарують цілий світ чудес і захоплення. Бажаю добробуту в родині та істинної гордості за своїх дітей!

***

Материнство - маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість. Твоїм дітям дорогоцінна кожна твоя зморшка, ти для них найкрасивіша. Тому що ти - Мама. Нехай ниточка, яка існує між матір'ю і дитиною, ніколи не рветься між тобою і твоїми дітьми, нехай вона допомагає, захищає і підтримує вас з обох кінців. З Днем Матері!