RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо найкращі сімейні авто - ваблять місткістю і зручністю

Експерти назвали кращі сімейні автомобілі та розповіли, чим вони приваблюють покупців. Всі авто зі списку мають до семи сидінь, повернутих вперед, хоча і не завжди в стандартній комплектації.

Про це пише Autocar.

1. Volvo XC90

XC90 укомплектовано сімома стандартними сидіннями незалежно від того, який двигун і рівень оздоблення салону ви оберете. Їх має навіть гібридна версія T8 (PHEV), на відміну від своїх конкурентів PHEV від BMW, Mercedes і Land Rover.

Сидіння другого ряду автомобіля зсуваються вперед і назад окремо. Сидіння третього ряду можуть бути обладнані вентиляційними отворами для кондиціонування повітря за додаткову плату. Також вони досить великі для невеликих дорослих або дітей.

2. Land Rover Defender

П'ятидверний Defender 110 з більш довгою колісною базою надає вибір з п'яти, шести або семи пасажирських місць. У семимісного Defender є крісла третього ряду, які трохи менше, ніж у спорідненого Discovery, але все ж відмінно підходять для дітей, підлітків і дорослих.

Автомобіль має вражаючу універсальність. Їздить майже так само добре, як будь-який розкішний позашляховик такого ж розміру і типу, і має широкий спектр сучасних електрифікованих трансмісій і запасні можливості для бездоріжжя. Експерти Autocar назвали його великою сімейною робочою конячкою.

3. Kia Sorento

Незалежно від того, купуєте ви дизельний, бензиновий гібрид або гібрид, що заряджується, Kia Sorento, ви отримаєте сім сидінь хорошого розміру.

Останній редизайн повністю змінив зовнішній вигляд моделі, додавши простору і стильну кабіну. Інтер'єр виграє від великого зовнішнього розміру автомобіля, а третій ряд навіть може використовуватися дорослими, якщо вони не дуже високі.

4. Audi Q7

Повнорозмірний позашляховик Audi Q7 знаходиться на самому краю п'єдесталу пошани на тій підставі, що він має шість пасажирських сидінь хорошого розміру з правильними точками кріплення дитячих сидінь.

Ключовими сильними сторонами Q7, крім просторих і добре оснащених сидінь, є його першокласні бортові технології та якість салону, а також вишуканий, ізольований і розкішний привід. Тим, кого не бентежать великі розміри або ціна Q7, дуже сподобається.

5. Peugeot 5008

Особливої згадки заслуговує більший варіант позашляховика Peugeot з подвійним кузовом, оскільки він дозволяє максимально ефективно використовувати простір. Сидіння третього ряду досить великі, щоб їх могли використовувати діти.

Автомобіль управляється добре, здається трохи менше і більш маневреним, а управління більш різким, ніж у багатьох конкурентів. У моделі хороше співвідношення ціни і якості.

6. Land Rover Discovery

Коли Land Rover представив поточний Discovery, багато шуму підняла зручність, додана п'ятьма задніми моторизованими сидіннями, які можна підіймати та опускати автоматично і навіть дистанційно через додаток для смартфона. Це дає можливість налаштувати машину для будь-якої кількості пасажирів ще до того, як ви в неї сядете.

Це прекрасний, повнорозмірний семимісний автомобіль з розкішною атмосферою, який експерти рекомендують будь-якій великій родині, якщо у неї є для цього кошти.

7. Skoda Kodiaq

У Kodiaq велика кабіна і просторий багажник для автомобіля його ціни та розміру, і всі його версії, за винятком варіанта з нижньою сходинкою, мають сім місць в стандартній комплектації. Єдиний вимір, в якому автомобілю не вистачає місця, - це ширина кабіни. Більш того, Euro NCAP підтверджує, що самі задні сидіння не схвалені навіть для сидінь з ременями безпеки, та доступ до них може бути трохи утруднений.

Асортимент двигунів Kodiaq досить широкий, пропонується великий вибір як для бензинових, так і для дизельних двигунів. Автомобіль приємний і простий в управлінні.

8. Mercedes GLB

Mercedes застосував цікаву дизайнерську стратегію у своєму новому найменшому позашляховику, задумавши втиснути сім сидінь в стандартну комплектацію і досить маленький автомобіль.

Сидіння середнього ряду зсуваються вперед і назад і пропонують пристойний простір для дорослих, хоча задні крісла набагато менше і корисні тільки для дітей. Проте чотири з п'яти задніх сидінь оснащені дитячими сидіннями Isofix.

9. Land Rover Discovery Sport

Найменший Land Rover в лінійці в стандартній комплектації отримає сім сидінь, якщо ви не оберете нижній передньопривідний дизельний двигун D150. Мало хто з прямих конкурентів среднеразмерного позашляховика пропонує таке ж розміщення пасажирів, що є перевагою для Land Rover.

Машина залишить приголомшливе враження від водіння завдяки комфорту. У формах повного приводу автомобіль володіє більшою прохідністю по бездоріжжю, ніж потрібно більшості людей.

10. BMW X5

Сидіння другого ряду, що автоматично зрушуються і складаються, полегшують доступ до третього ряду, в якому вистачить місця дорослим людям середнього зросту. Місця для дитячих крісел Isofix знаходяться в другому ряді.

Варто відзначити, що гібрид 45E і версії M50i мають тільки п'ять місць. Автомобіль добре керований, володіє відмінними характеристиками.

Раніше "Апостроф" назвав найпопулярніші марки авто у різних країнах світу, які шукають найчастіше.