RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Відірватися" після локдаунів: скільки коштує відпочинок на Азовському і Чорному морях

Наближається пора відпусток і багато хто, враховуючи пандемію, вибирають відпочинок в Україні.

Про те, скільки коштує відпочинок на Азовському і Чорному морях, пише "РБК-Україна".

Арабатська Стрілка

Одне з найпопулярніших місць для сімейного відпочинку на Азовському морі - Арабатська Стрілка. Відпочинок в готелі на першій лінії біля моря зі своїм пляжем тут обійдеться близько 1350 гривень на добу за двомісний номер. У плату входить шведський стіл на сніданок і вечерю, а обід - комплексний або по меню. За ці гроші надається спа-центр, тренажерний зал, більярд, дитячий майданчик, а також спортивна і волейбольний. На пляжах стоять водні атракціони. Проживання на двох за 7 ночей в номері-стандарт з триразовим харчуванням, комплексом спа-послуг (масаж, ароматерапія, соляна кімната), доступом до басейну, спортзалу і тренажерного залу - 16500 гривень.

Бердянська коса в Запорізькій області

Також популярне місце відпочинку на Азовському узбережжі. Тут готель на першій лінії біля моря в оточенні лиманів з цілющими грязями обійдеться: двомісний стандарт - від 4250 гривень на добу з 1 червня (сніданок включений). У вартість входить відвідування басейну і тренажерного залу.

Затока

Це - українська альтернатива Туреччині. У центрі селища на початку червня проживання в номері люкс з видом на море обійдеться 2500 гривень на добу (мінімальний термін - 2 доби). Відпочивальники користуються окремим пляжем з майданчиком для пляжного волейболу. Є також готелі, які пропонують своїм гостям аквапарк з гірками, басейни, ресторани. Для дітей працює анімація. Проживання там за 3 ночі на початку червня в номері стандарт з харчуванням "сніданки" - обійдеться в 3321 гривню, з харчуванням "повний пансіон" - 6270 гривень.

Коблево

Один з найпопулярніших серед українських туристів чорноморських курортів в Миколаївській області - Коблево. Там багато пансіонатів і ресторанів, є дельфінарій і аквапарк. Двомісний номер з триразовим харчуванням за 2 ночі на початку червня буде коштувати близько 5800 гривень, при розміщенні трьох гостей - 7600 гривень. Готелі пропонують басейни і власні пляжі.

Раніше "Апостроф" розповідав про маловідомі курорти на Азовському узбережжі та вартість такого відпочинку.