RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо найкращі сімейні авто - підходять для міста і бездоріжжя

Автомобільні експерти, які раніше назвали найкращі суперкари 2021 року, представили рейтинг найкращих сімейних позашляховиків.

Про це пише видання Autocar.

1. Audi Q5

Audi Q5 - тихий, практичний та найбільш популярний сімейний позашляховик, який відрізняється вишуканістю у водінні та відмінними матеріалами обладнання авто. Зараз доступні також гібридні версії автомобіля.

2. BMW X3

Зовні X3 може виглядати не так яскраво, але у всіх інших сферах X3 є переможцем і близьким по відношенню до Audi Q5. Висока якість автомобіля перевищує якість майже всіх інших, і в його манерах на дорозі важко знайти недоліки.

3. Land Rover Discovery Sport

Discovery Sport з 2019 року знаходиться на тій же платформі PTA, що і Range Rover Evoque, але не втратив жодної характеристики, яка сподобалася в оригіналі. Це більше, ніж традиційний позашляховик - він має практичний інтер’єр і чудову силову установку. Якщо ви хочете сімейний позашляховик із більшою міцністю на бездоріжжі, ніж середній клас, Discovery Sport забезпечить це повністю.

4. Jaguar F-Pace

Перший позашляховик Jaguar - це автомобіль з чудовою керованістю, великою кількістю місця в салоні та зовнішнім виглядом, який підняв його до вершини асортименту бренду як найбільш продавану модель. Деякі деталі погіршують загальне враження водіння: незрозумілі чотирициліндрові дизельні двигуни і нерішуча автоматична коробка передач.

5. Skoda Kodiaq

Kodiaq - це найпопулярніший позашляховик сімейства. Чотири найкращі позашляховики у цьому списку мають більш збалансовану керованість та якість їзди, ніж Kodiaq, але не всі з них пропонують третій ряд сидінь.

6. Mercedes-Benz GLC

Оновлений Mercedes GLC має добре обладнаний та розкішний інтер’єр. Зауваження виникають до його рульового управління, що є не кращим вибіром для швидких водіїв. Однак, це одне з найбільш спокійних, ефективно орієнтованих на комфорт автомобілів у своєму класі.

7. Alfa Romeo Stelvio

Чудова керованість та типовий вигляд зірки екранів Alfa Romeo поставляються разом зі стандартною комплектацією з потужним, хоча і грубим дизельним двигуном.

8. Volvo XC60

Це один з найбезпечніших автомобілів з 2017 року і весь цей час він все ще залишається одним із найкрасивіших сімейних позашляховиків, що зараз продаються. Бензинові та дизельні моделі серії B тепер мають м'яку гібридну архітектуру для зменшення споживання палива та викидів CO2, але саме гібриди T6 та T8 Recharge пропонують найбільший потенціал для економії ресурсів.

9. Seat Tarraco

Tarraco - це перша спроба Seat щодо випуску повнорозмірного позашляховика. Будучи продуктом групи Volkswagen, цей іспанський позашляховик практично поділяє своє місце в рейтингу зі Skoda Kodiaq, однак Tarraco в стандартній комплектації оснащений сімома місцями.

10. Kia Sorento

Sorento має семимісний салон і цим виграє серйозні бали, будучи одним з найбільш просторих, практичних та універсальних автомобілів у цьому списку. При цьому він має досить привабливу і доступну ціну.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти, за результатами опитування майже 20 тисяч водіїв, визначили 5 найкращих гібридних автомобілів, які дуже економічні і мають непогану динаміку.