RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Українка в Підмосков'ї втекла з рабства, вистрибнувши у вікно

У Підмосков'ї 30-річна українка Євгенія захотіла втекти з рабства і вистрибнула з вікна замкненої квартири, ризикуючи життям. Чотирьох причетних до незаконного позбавлення волі українки - затримані.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Уточнюється, що Євгенія приїхала в Росію 16 травня по запрошенню 24-річної знайомої Томи Мадонни, яка пообіцяла жінці хороші гроші та житло. Українку поселили в Люберцях разом ще з однією дівчиною, але незабаром до них прийшли троє чоловіків, які стали погрожувати і зажадали віддати паспорта, а потім і зовсім замкнули Євгенію в квартирі.

За словами постраждалої, вона зіткнулася з мафією жебраків. Від неї вимагали випрошувати у перехожих гроші на вулицях Москви, а після всі отримані кошти відбирали.

"Змушували щоб я просила у людей гроші. Давали мені фотографії незнайомих облич, щоб просила гроші", - розповіла вона.

Євгенія вирішила втекти і вистрибнула з вікна квартири на другому поверсі, зламавши собі два хребця. Одна жінка побачила її та викликала швидку допомогу. В даний час вона знаходиться в лікарні, почуває себе нормально і вже все розповіла поліції РФ. Через пару днів хоче поїхати додому.

"Вийшло так, що (познайомилися ред.) через мого хлопця. Мій хлопець, він сам теж циган і я не знала, що він їх родич. Він виходив на зв'язок, але коли почув, що я потрапила в лікарню - він зі мною не виходить на зв'язок", - повідомила жінка.

Слідчий комітет Росії завів справу про незаконне позбавлення волі. Троє громадян Молдови та Тома Мадонна затримані.

Раніше "Апостроф" розповідав 8 травня банду "професійних жебраків", що складається з 12 жінок, затримали в самому центрі Києва на кілька годин.