RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Недорого і комфортно: огляд цін на нерозкручених курортах на Чорному морі

Курортний сезон не за горами, і фахівці опублікували ТОП нерозкручених курортів на Чорному морі, де українці можуть економно відпочити.

Про це пише видання "Днепр.Інфо".

Лебедівка

На початку XX століття тут любили відпочивати дворяни, а зараз це тихе курортне селище, яке оточує Чорне море і лиман Бурнас. Влітку вода прогрівається до +25, а вартість номера без благ стартує від 150 гривень з людини в добу.

Кімната зі зручностями обійдеться в 600 гривень, а окремий котедж можна орендувати за 2500 гривень на добу. Тут є як піщані пляжі, так і улюблена всіма галька.

Фото: dnepr.info

Курортне

Селище у Будакській коси, і скупатися тут можна як в Чорному морі, так і Шаболатському лимані. На узбережжі можна побачити крабів і дельфінів, але вода в морі холодна, а спекотним літом вона прогрівається лише до +18 градусів. Стандартний номер обійдеться в 200 гривень з людини, а люкс пропонуватимуть від 1200 гривень.

Фото: dnepr.info

Миколаївка

Селище в 100 км від Одеси. Піщані пляжі, немає високих обривів, які ведуть до моря, як в Лебедівці і Курортному. Селище підійде для тихого сімейного відпочинку, а за окремий будиночок неподалік від моря доведеться віддати понад 2000 гривень.

Фото: dnepr.info

Рибаківка

Курорт, розташований в Миколаївській області. Відпочиваючі можуть скупатися в Чорному морі або відвідати озеро Тузли. Є свій сосновий ліс, а з берега видно острів Березань. Вартість житла без зручностей стартує від 150 гривень з людини, люкс - 1200-1500 гривень на добу.

Фото: dnepr.info

Вапнярка

Селище, яке знаходиться недалеко від Одеси. Поруч - Григорівський лиман і Чорне море. Мікроклімат тут вважається цілющим, так як повітря насичене корисними речовинами з лиману і моря. Поруч із селищем розташований аквапарк, а також кінотеатр з розважальним центром. Зняти кімнату без зручностей обійдеться в 100-150 грн, а люкс - від 600 гривень.

Фото: dnepr.info

Раніше ми робили огляд цін на курортах для туристів, які хочуть відпочити на Арабатській стрілці в 2021 році.