RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Відпочинок на Арабатській стрілці в 2021 році: які умови і ціни на курортах

Наближається пора відпусток і українцем саме час обрати місце, де провести відпочинок в Україні.

"Апостроф" розповідає про ціни на житло на курортах Арабатської стрілки.

Генічеськ

Це невелике місто розташоване на материковій частині України навпроти підстави Арабатської стрілки. Його омиває Азовське море і затока Сиваш.

Ціни 2021 на житло в Генічеську стартують від 150 гривень з людини. Тут є бази відпочинку, пансіонати, готелі, приватний сектор.

У приватному секторі в минулому році можна було зняти житло навіть за 50 гривень за добу. Житло економ-класу в середньому буде коштувати 60-80 гривень на добу на початку сезону і 80-100 в розпал сезону. А ось номери з умовами тут стоять по 150-170 і 200-350 гривень. Однокімнатні квартири - близько 350-500 гривень, двокімнатні - близько 800. За елітне доведеться платити від 2 тисяч гривень на добу.

Щасливцеве

Щасливцеве - другий населений пункт на Арабатській стрілці після Генічеської Гірки. Одне з головних відмінностей селища - більш глибоке море.

У Щасливцевому ціни на житло починаються від 100 гривень з людини. Проживати тут можна на базах відпочинку, в пансіонатах, міні-готелях і приватному секторі. Вартість проживання залежить від сезону, близькості до моря, рівня комфортності номера і так далі.

Стрілецьке

Це село - найбільш віддалений населений пункт в Херсонській області і одночасно найпівденніший її курорт. Воно знаходиться в 35,5 км від Генічеська і тут море ще глибше.

У першій лінії від моря знаходяться великі бази, а приватний сектор розташований на відстані близько 1 кілометра від берега.

У Стрілецькому багато різноманітного житла. Тут щороку здійснюється реконструкція старих баз відпочинку, будуються нові численні пансіонати, гостьові будинки і котеджі.

Пансіонати візьмуть людей за 400-500 гривень на добу за номер "стандарт", а номер "люкс" обійдеться в 1100 гривень.

Є й дешевші бази відпочинку, де вартість проживання 1 людини в залежності від рівня комфорту від 80 до 500 гривень.

Раніше "Апостроф" розповідав про маловідомі курорти на Азовському узбережжі.