RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Він так мріяв про цю поїздку: в мережі хвиля скорботи за загиблим в Єгипті Віктором Гвоздем - відео

Трагічний випадок в Єгипті з колишнім главою Служби зовнішньої розвідки Віктором Гвоздем, який займався дайвінгом в Єгипті і після невдалого занурення помер в лікарні, викликав хвилю скорботи в соцмережах.

Про загиблого згадують як про патріота своєї країни, дослідному фахівця і висловлюють слова співчуття рідним і близьким.

Як відомо, після невдалого занурення Віктора Гвоздя доставили в Dahab general hospital, але врятувати його, на жаль не вдалося. За інформацією лікарів, чоловік довго був під водою і дуже швидко виринув з глибини в 40 м. При цьому різко зростає рівень азоту в крові і відбувається отруєння, так звана Кесонна хвороба.

"Людина, якій боліло за Україну, яка віддала 40 років життя країні і завжди переслідувала тільки національні інтереси. Ділився своїм досвідом зі студентами і завжди був відкритим для кожного, хто хотів отримати знання і досвід. Не можу повірити. Спочивайте з миром, Віктор Іванович ", - написав зокрема, близький друг загиблого, президент криворізького хокейного клубу" Кривбас "Олександр Шевченко

Журналіст Костянтин Бедовой опублікував на своїй Facebook-сторінці відео під час підготовки Віктора Гвоздя до занурення.


Про загиблого в коментарях залишили тільки найсвітліші відгуки.

"Тиждень тому Віктор Іванович написав статтю про геополітичну ситуацію в світі для мого журналу... Він так мріяв про цю поїздку, завжди розповідав як йому подобається займатися цією справою... І тут таке. Просто не вірю", - пише видавець і журналіст Андрій Боєчко.

Велике інтерв'ю "Апострофу" екс-керівника Головного управління розвідки МО, колишнього голови Служби зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Віктора Гвоздя читайте за посиланням.