RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

День захисту дітей: короткі привітання у віршах і прозі

Традиційно в перший день літа, 1 червня, в Україні відзначається Міжнародний день захисту прав дітей. У цей день привітання приймають не тільки діти, але також їхні батьки.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання та листівки з приводу цього свята.

***

З Днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

***

Сьогодні 1 червня. Ми, малі,

Утричі літу вдячними ми будем!

В цей перший літній день по всій Землі

День захисту дітей святкують люди!

День дитинства, миру на землі,

Наше літо ніжиться в теплі.

В день дитинства - в селах, у містах

Розкривайся, пісне, на вустах!

***

Діти - маленькі частинки великого щастя, чудо, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові і турботі, батьківської ласки і хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День захисту дітей бажаю кожній дитині мати міцну сім'ю і все необхідне для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен з маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

***

Хай небо буде чистим, без хмаринок.

Хай сонечко лоскоче до нестями!

Нехай здоровими зростають діти

І хай щасливі будуть мами!

Ми бажаєм нині вам багато

З Днем захисту дітей,

Із вашим святом!

***

Бути дитиною - це диво, а дитинство - це найчарівніші моменти життя будь-якої людини. Кожна дитина гідний бачити світ, повний тільки чарівництва і пишноти, відчувати себе коханою і захищеною. Адже діти - це майбутнє нашої планети. А найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими. З Днем захисту дітей!

***

Ось ми і дочекались літа,

Перше червня - ваша втіха,

Бо цей день у всьому світі,

Приурочили нашим дітям!

Все навкруги у квітах,

Променів сонця багато -

На планеті Земля наші діти

Відзначають нині свято.

***

Я вітаю всіх дітей і їхніх батьків з Днем захисту дітей! Нехай в цей перший сонячний червневий день на ваших обличчях грають щасливі посмішки. Нехай різнокольорові повітряні кулі прикрасять ваше життя радісними фарбами. Бажаю, щоб життя ваше було безхмарним і веселим, даруйте одне одному добро і насолоджуйтеся спілкуванням.

Як повідомляв "Апостроф", у червні 2021 року в Україні двічі будуть тривалі вихідні в зв'язку з декількома державними святами, відпочивати цього місяця українці зможуть на два дні більше.