RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо найбільш ненадійні авто - часто ламаються і доставляють багато клопоту

Автомобільні експерти назвали авто, які страждають численними несправностями, і склали рейтинг найбільш проблемних моделей у віці до п'яти років.

Про це пише whatcar.

1. Audi A6 (2011-2018)

У Audi A6 широкий спектр проблем, включаючи проблеми з акумулятором, кузовом, двигуном, електрикою, вихлопною системою, коробкою передач / зчепленням і інформаційно-розважальною системою / супутниковою навігацією. В цілому власники повідомили, що 23% їхніх автомобілів вийшли з ладу.

2. Seat Alhambra

Alhmabra може бути великим і практичним, але, за словами власників, це найменш надійний мінівен. Вони сказали, що у третини їхніх автомобілів є проблеми, пов'язані з широким спектром компонентів, включаючи кондиціонер, акумулятор, кузов, гальма і двигун.

3. Land Rover Discovery Sport (2014-2019)

Discovery Sport - самий ненадійний великий позашляховик. Колосальні 49% автомобілів вийшли з ладу, і у моделі були проблеми по кожній з категорій несправностей.

4.Range Rover Sport (2013-теперішній час)

Найменш надійний розкішний позашляховик. Власники сказали, що 40% їхніх автомобілів вийшли з ладу, при цьому тривожно велика частина з них має проблеми з двигуном. Також були проблеми з кузовом, моторною і немоторною електрикою, гальмами і підвіскою.

5. Land Rover Discovery (2015 теперішній час)

У 34% авто були проблеми, найбільш часто згадувалися менш важливі області, такі як кузов та внутрішнє оздоблення. Було менше проблем з кондиціонером, коробкою передач / зчепленням і електрикою, не пов'язаної з двигуном.

6. Range Rover Velar (2017 теперішній час)

Найбільш частими проблемами були дрібні недоробки з електрикою, яка не належить до двигуна, і кузову. Інші проблемні області включали кондиціонер, гальма, інформаційно-розважальну систему і внутрішню обробку.

7. Porsche 718 Cayman (2016 теперішній час)

Власники повідомили, що 25% їхніх автомобілів вийшли з ладу, і викликають занепокоєння 10% з них були пов'язані з двигуном. Інші проблемні області включали кондиціонер, електрообладнання двигуна, а також внутрішню обробку. Не дивно, що у Cayman - найнижчий результат в категорії купе, кабріолетів та спортивних авто.

8.Seat Leon дизель (2013-2020)

У власників дизельних Leons було майже в чотири рази більше проблем, ніж у власників бензинових двигунів: 40% автомобілів виходили з ладу, що роблять його самим ненадійним сімейним автомобілем.

9. Range Rover Evoque (2011-2019)

Найбільше проблем було з кузовом і гальмами, за ними слідували рухова і немоторних електрика, кондиціонер і двигун.

10. Peugeot 308 (2013-теперішній час)

Третина 308-х вийшла з ладу, через проблеми з електрикою, не пов'язаних з двигуном, включаючи несправні інформаційно-розважальні системи та системи супутникової навігації, на які припадає 20% несправностей, за якими слідують проблеми з кузовом, внутрішньою обробкою і підвіскою, на кожну з яких припадає по 6% проблем.

Нагадаємо, що автоексперти назвали найкращі автомобілі з пробігом, які можна сміливо купувати.