RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Житло за 70 грн на добу і пляж поруч: де можна дешево відпочити на Чорному морі

Все більше українців планують відпочинок в Україні. Зокрема, в 2021 році більше половини українців хочуть провести вікенд на батьківщині - в Карпатах, на Азовському і Чорному морі.

Dnepr.info підготував рейтинг бюджетних баз відпочинку з пристойними умовами.

Пансіонат "Карина" здає номера в оренду за ціною від 75 грн на добу з людини. За ці гроші пропонують кімнату з ліжком, тумбочкою і стільцями, а також зручностями на поверсі. Готувати можна на загальній кухні, або замовити харчування в їдальні.

База відпочинку "Лана" пропонує нічліг з а 80 грн на добу з людини. За ці гроші отримаєте кімнату з терасою, на якій можна буде дихати повітрям або їсти. У самій кімнаті буде ліжко, холодильник, телевізор і вішалка. Готувати можна на загальній кухні. Зручності - у дворе.Расстояніе до моря - близько кілометра.

База відпочинку "Ріо" з а 130 грн в день з людини море буде знаходиться в 15 хвилинах ходьби. На території є мангал, розарій, виноградник, гойдалки і дитячий басейн. Готувати їжу можна самостійно на загальній кухні.

На базі відпочинку "Фортуна" за 150 грн з людини на добу є альтанка з телевізором, столики з парасольками, мангали і дитячі гойдалки. Посуд видається на кімнату, готувати можна на загальній кухні.

База відпочинку "Араміс" приймає відпочиваючих від 150 грн на добу з людини. До моря 150 метрів, в номері є телевізор, холодильник і кондиціонер. Приготувати їжу можна на загальній кухні.

Раніше "Апостроф" розповідав про маловідомі курорти Азовського узбережжя з чудовими краєвидами та чистими пляжами, де можна відпочити влітку.