RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Помер український актор, який знявся у відомих фільмах про бійців АТО

У середу, 2 травня, після операції в лікарні помер український актор Сергій Шадрін, який знімався у відомому серіалі "Доброволець" про воїнів АТО.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці його колега по цеху актор Олег Шульга.

"Вчора після операції помер актор Сергій Шадрін. Завтра прощання в Жашкові. Ми вже ніколи не побачимося", - написав він у соцмережі.

Сергій Шадрін народився на Харківщині, але його батьки родом з міста Жашкова Черкаської області. Тут він провів своє дитинство і юність, і саме це місто вважав рідним.

Кіноактор зіграв в 7 повнометражних фільмах і близько 25 серіалах. Серед картин - "Позивний Бандерас" Заза Буадзе, "Чорний Ворон" Тараса Ткаченка, "Максим Оса" Мирослава Латіка. Також він знімався в серіалі "Доброволець" режисера Ахтема Сеїтаблаєва.

Крім того, Сергій Шадрін був володарем чорного пояса 1 дан (панкратіон, карате), срібним призером Чемпіонату України з панкратіону і віце-чемпіоном турніру "Гладіатори ночі" в 2011 році (ММА).

Як повідомляв "Апостроф", раніше на 68 році життя помер народний артист України, актор і художній керівник Академічного музично-драматичного циганського театру "Романс" Ігор Крикунов.