RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Bugatti розсекретила ексклюзивний гіперкар - коштує шалених грошей: фото

Компанія Bugatti представила фінальну версію єдиного варіанту розкішного суперкару La Voiture Noire вартістю в 11 мільйонів євро, власниками якого можуть стати зіркова пара переп Jay-Z і співачка Бейонсе.

Фото концепта показали на сайті компанії.

Bugatti La Voiture Noire - єдиний у своєму роді автомобіль, який дебютував у вигляді концепту трохи більше двох років тому. Днями автовиробники розсекретили машину повністю.

Екстер'єр гіперкара в своїй фінальній версії зберіг оригінальну світлотехніку і випускну систему з шістьма патрубками. Деталі радіаторної решітки La Voiture Noire надруковані на 3D-принтері, а широкий задній діодний ліхтар вперше у Bugatti виконаний як єдиний елемент без стиків.

Оригінальний карбоновий кузов La Voiture Noire спеціально зробили більш мінімалістичним, а також зменшили число різких ліній і прибрали антикрило. Особливе покриття автомобіля Black Carbon Glossy майже не створює відблисків.

Bugatti La Voiture Noire вийшов на 45 сантиметрів довше за відому модель Bugatti Chiron, 25 з них припали на відстань між осями. Передбачається, що в рух автомобіль буде приводити стандартний восьмилітровий 1500-сильний W16.

Ім'я замовника автомобіля, як і раніше, невідомо, але, за інформацією компанії, невідомий вже заплатив за нього 11 мільйонів євро без урахування податків.

Низка відомих видань, зокрема The Daily Mail і The Telegraph, повідомили, що покупці автомобіля - зіркова пара Jay-Z і Бейонсе.

Як повідомляв "Апостроф", компанія Rimac представила новий електромобіль, який вражає своїми характеристиками. Його швидкість обмежена показником в 415 км/год, а інтелектуальна система дає підказки водієві.