RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Новітній електричний суперкар вразив всіх розгоном до "сотки" за 1,9 секунди: відео випробувань

Компанія Rimac представила новий електромобіль, який вражає своїми характеристиками. Його швидкість обмежена показником в 415 км/год, а інтелектуальна система дає підказки водієві.

Про це повідомляє auto.bigmir.net.

Нове дітище хорватської компанії Rimac вразило автомобілістів своїми характеристиками. Це вдосконалений серійний варіант гіперкара Rimac Nevera, яких випустять всього 150 штук. Один примірник обійдеться новому власникові приблизно у 2,4 мільйона доларів.

Машина має карбоновий монокок і систему рідинного охолодження тягових батарей. Пробіг транспортного засобу на одному заряді досягає 550 км.

У новинки - неймовірні динамічні характеристики. До 100 км/год авто розганяється всього лише за 1,86 секунди, а за 9,1 секунди долає чверть милі. Максимальну швидкість автомобіля мрії обмежили за допомогою електроніки на позначці в 415 км/год.

Інтелектуальна система електромобіля оцінює дії водія як вірні або невірні за допомогою 12 датчиків і 6 радарів. У Rimac пообіцяли, що кожен покупець зможе вибрати бажані опції та оздоблення салону.

Раніше "Апостроф" назвав найбільш ненадійні авто, які часто ламаються і доставляють багато клопоту.