RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Пощастить не всім: в мережі показали відео гігантської черги на щеплення проти COVID-19

Другий тиждень в Україні працюють центри вакцинування від коронавірусу для всіх бажаючих. Вранці 7 червня, в столичному центрі вакцинації в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) люди займають черги з 5-6 ранку.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Е *** утий Київ".

Читайте: У семи містах України відкрилися центри вакцинації від COVID-19: де можна отримати щеплення

"У Києві в єдиному центрі масової вакцинації відбувається справжній треш. Люди з 5-6 ранку займають чергу в надії отримати свою дозу вакцини від COVID-19, але, швидше за все, щасливчиками стануть не всі", - йдеться в описі до відео.

Другі вихідні поспіль в павільйонах МВЦ робили щеплення всім, хто зареєструвався в додатку "Дія". Вакцинація тривала з 10:00 до 17:30. Організаторами для зручності були створені дві черги: одна для тих, кого викликали по телефону, інша - для всіх інших.

В цілому серед бажаючих щепитися в основному молодь і люди середнього віку. Причому молодих людей помітно більше. Приходять сім'ями, компаніями. Приїжджають з інших міст, але в основному з навколишніх населених пунктів Київської області.

Читайте більше в репортажі про те, як кияни отримують щеплення в центрі вакцинації: У черзі за дозою: як кияни прищеплюються від коронавірусу