RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Маріуполі провели марш на честь визволення міста від бойовиків: фото і відео

У Маріуполі, до сьомої річниці Дня визволення міста від бойовиків країни-агресора в 2014 році, 13 червня, пройшов великий марш на площі Свободи за участю кількох тисяч чоловік.

Сьома річниця визволення Маріуполя: фото, відео і хроніка подій

Про це повідомляє "Новини Донбасу".

Зазначається, одними з організаторів заходу "Марш українських сил", який почався о 10:00 ранку, виступила партія "Національний корпус".

Численні учасники акції несли в руках прапори України, а також банери зі словами підтримки спецбатальйону "Азов", 150 бійців якого брали участь в спецоперації зі звільнення Маріуполя. Крім "Азова" у звільненні також брали участь "Дніпро-1", Національна гвардія, бійці 79-ї аеромобільної бригади і спецназ МВС.

Крім того, в місті пройде військовий парад за участю полку "Азов". Центром Маріуполя проїдуть "Варти", "Козаки", "Спартани", БТРи та інша бронетехніка. Парад завершиться на Театральній площі, де нагородять захисників міста.

Фото: Національний корпус

Фото: Національний корпус

Фото: Національний корпус

Фото: Національний корпус

Фото: Національний корпус

Раніше "Апостроф" повідомляв, третій командир полку "Азов" Максим Жорін розповів, що під час спецоперації зі звільнення Маріуполя в 2014 році, 13 червня, в штурмової бригади були студенти, які вперше тримали бойову зброю в руках, з якою розбиралися по ходу справи.