RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Пора у відпустку: у скільки обійдеться відпочинок в Туреччині, Єгипті та Греції

Коронакриза поступово відступає, тож курортний сезон 2021 року повинен стати більш вдалим для готельєрів Туреччини, Єгипту, Греції та інших популярних у туристів країн.

Про літній відпочинок і ціни на відпочинок на популярних напрямках пише видання UBR.

"Ціни турецьких туроператорів конкурують з Єгиптом і іноді виявляються навіть нижче. Тижнева поїздка в Туреччину для двох осіб, якщо брати по мінімуму, стартує від 12-13 тис. грн. Але це якщо говорити про занадто "демократичні" готелі", - розповів глава Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха.

Віце-президент Української асоціації туристичних агентств Максим Дереза додав, що турецькі готельєри дуже добре підготувалися до приїзду гостей і на високому рівні організували дотримання карантинних заходів.

"Зараз полетіти в тризірковий готель обійдеться в районі €240-250 (7,8-8,1 тис. грн) на особу в розрахунку, що приїдуть двоє на тиждень (переліт і харчування включено). На п'ять зірок - близько €340-350 (11-11,4 тис. грн) на людину. А ось готелі класу "преміум" - вже € 700-800 (22,8-26 тис. грн) на людину", - зазначив Дереза.

Ціни на відпочинок в Єгипті та Греції, які також дуже популярні серед українців, мало відрізняються від відпочинку у Туреччині. А в деяких випадках тур на тиждень на двох осіб в Грецію обійдеться трохи більше 6 тис. грн з людини на тиждень (однак в кращому випадку в цей пакет буде входити тільки сніданок).

До слова, раніше "Апостроф" повідомляв про погоду на найбільших курортах Азовського моря і про температуру води на них.