RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Як відпочити в Кирилівці і залишитися задоволеним: ціни та поради туристам

В Україні настали довгі вихідні і люди масово вирушили до моря - 19 червень на дорозі в Кирилівку, біля Лиманського утворилися кілометрові пробки. Це селище на Азовському узбережжі дуже популярне у курортників.

"Апостроф" розповідає про ціни на відпочинок в Кирилівці.

Селище міського типу в Мелітопольському районі Запорізької області славиться досить лояльними цінами, чистими пляжами і дрібним морем, що важливо для відпочинку з дітьми. Разом з тим, є і зворотна сторона медалі - бюджетні варіанти розміщення часто залишають бажати кращого.

Однак в Кирилівці є житло на будь-який смак і гаманець. Так, в приватному секторі можна знайти житло від 125 гривень на добу. Це будуть тісні кімнатки в "радянському" стилі. До того ж, часто доводиться готувати їжу на загальній кухні в порядку живої черги, розповів один з відпочиваючих "РБК-Україна".

Також в такому житлі найчастіше загальний душ, який розташований на вулиці. У номері - табуретка замість крісла, маленький холодильник, в який продукти можуть навіть не поміститися. Однак такі варіанти популярні у тих, хто налаштований на бюджетний відпочинок - подекуди місця заброньовані вже до кінця літа.

Поряд з цим в Кирилівці є і готелі з комфортними номерами зі сніданками і басейном, користування яким входить у вартість житла.

Наприклад, за апартаменти-студіо з видом на море в готелі на першій лінії Федотової коси на добу необхідно віддати 3 200 гривень. В іншому готелі вартість розміщення в номері, де можуть проживати троє людей - від 2 900 гривень на добу.

Гостьовий будинок на косі Пересип на першій лінії моря з власним пляжем пропонує розміщення за ціною від 1 500 гривень на добу.

Є і більш бюджетні варіанти - ціни в одній з баз відпочинку, розташованій менше, ніж за 100 метрів від пляжу, стартують від 750 гривень на добу. Це - за великий номер, в якому можуть розміститися двоє дорослих і дитина.

Раніше "Апостроф" розповідав про ціни на популярних курортах Азовського моря в Україні в 2021 році.