RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Бойовики на Донбасі за добу понесли великі втрати

За вчора, 21 червня, на боці ворога зазнали крупних втрат, загинули 11 бойовиків.

Про це повідомляє пресофіцер Командування об’єднаних сил ЗСУ Сергій Нещадим у Twitter.

“Втрати орків 21.06.2021 р. склали 11 осіб, не бойові: безповоротні (200) - 6 (4 - 100 омсбр 1АК, підрив на НВП; 1 - 3 омсбр 1АК, необережне поводження зі зброєю, 1 - 9 омсп 1АК, погіршення стану здоров'я); санітарні (300) - 5 (100 омсбр 1АК, підрив на НВП)”, - йдеться в повідомленні.

Також уточнив, що за попередню добу, 20 червня, втрати ворога склали на одну людину більше. Так само небойові, а саме погіршення стану здоров'я.

Автор Telegram-каналу про новини з фронту “Анатолий Штирлиц” відмічає, що в пабліках російсько-окупаційних військ у втратах звинувачують сили ЗСУ, хоч потім самі ж цю інформацію спростували.

“В коментарях до даних публікацій, самі ж представники РОА підтверджують, на своє ж порушення заходів безпеки зайшовши на мінне поле. Інша група намагаючись зробити евакуацію теж підірвалася на НВП. Попередні втрати російсько - окупаційних військ складають 4 - 200, 5 - 300”, - йдеться в повідомленні.

Також блогер нагадав, що українські військові дотримуються домовленостей і не відповідають за порушення заходів безпеки окупантів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що бойовики пішли на підлу провокацію на Донбасі, через що постраждав мирний житель.