RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Це повна жесть: МАУ влипла в новий скандал, кинувши пасажирів

Блогершу Яну Метьолкіну не пропустили на літак до Туреччини, хоч вона приїхала вчасно в аеропорт, а потім оштрафували. Разом з нею не полетіли десятки пасажирів, які затрималися в черзі на реєстрацію.

Про це журналістка і екс-редактор програми "Орел і решка" Яна Метьолкіна розповіла в Instagram.

“Я просто хотіла полетіти в Туреччину, щоб зняти новий випуск для свого YouTube каналу. Приїхала в аеропорт вчасно, за 1:50 до вильоту. На стійці реєстрації була жахлива чергу, в якій я простояла всі ці 1:50. За 15 хвилин до вильоту я та під 50 людей все ще стояли в черзі на реєстрацію. Нам сказали, що рейс затримується і без нас не полетять. Деяким людям у черзі на пошту прийшло повідомлення про затримку рейсу, тому я навіть не хвилювалася”, - йдеться в пості.

Після проходження реєстрації та паспортного контролю, Яна підійшла до гейту. Він виявився зачиненим, там нікого не було. Разом з іншим пасажиром, який виявився журналістом BBC, вони вибігли за зачинені двері гейту. Просили допомоги в працівників МАУ, однак ті відповіли, що нічого зробити не можуть і попросили піти.

За словами Яни, потім почали приїжджати люди в бронежилетах та військовій формі. Замість допомогти, відвели давати свідчення та виписали штраф за статтею 202 “Порушення пункту пропуску”.

Журналістка відмічає, що компенсацію так і не отримала. Через чергу не полетіли десятки пасажирів її рейсу, а також наступного, які відстояли 2-годинну чергу.

Згодом вона відмітила в сторіз, що завдяки розголосу почалося службове розслідування, а також з нею зв’язались PR-служба МАУ та представники авіакомпанії.

Раніше "Апостроф" розповідав про скандал на борту авіалайнера МАУ, де побили жінку з дитиною.