RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

​Аномальна спека не відступає: чого українцям чекати від погоди найближчим часом

Вода в Дніпрі, Азовському і Чорному морях прогрілася до цілком комфортних 20-25 °С, однак температура повітря буде значно вищою.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її словами, у четвер, 24 червня максимальна температура повітря в більшості областей України становитиме +29-33 градуси, подекуди сягатиме +33-35. Водночас у більшості країн Західної Європи і навіть в Мадриді буде свіже.

Синоптик розповіла, що окремі короткочасні дощі можливі 24-го червня в західних областях, південній частині, а також зачеплять Житомирську та Вінницькій області. Однак все ж домінуючою в Україні буде суха повітряна маса.

У Києві в четвер передбачається +32-34 градуси. Буде сухо і сонячно, і тільки ввечері можуть утворитися хмари і трохи капне.

У суботу-неділю, 26-27 червня, до України наблизиться атмосферний фронт із Західної Європи, який принесе більше дощів і невелике послаблення спеки всюди, окрім сходу України, Дніпропетровській та Запоріжжя.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що Польща опинилася у владі циклону, на неї обрушився потужний ураган зі зливами. Після цього негода рушила в бік України.