RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Як провести свою відпустку ідеально: вибираємо курорти за знаком Зодіаку

Астрологи підібрали індивідуальний відпочинок для кожного знаку Зодіаку.

Про це пише newsgoroskop.ru.

Овен

Овни люблять адреналін, тому спокійний відпочинок не для них. Всі самі екстремальні розваги і подорожі, гостра їжа і страшні екскурсії - ваша стихія. Потужний заряд адреналіну подарують: скелелазіння, стрибки з парашутом, спуски з гірської річки. Курорти світового класу - те що вам потрібно!

Телець

Земний Телець любить споглядати красу і відчувати умиротворіння. Відпочинок на природі доповнений розслаблюючими SPA-процедурами стане справжнім подарунком для людей цього знаку.

Близнюки

Любителі яскравих і екзотичних вражень, будуть себе прекрасно почувати на карнавалі в Ріо-де-Жанейро. Відпочинок біля океану з піщаними пляжами, теж зможе підбадьорити Близнюків і надати їм нових вражень.

Рак

Історичні готелі, знайомство з національною культурою нових країн розбурхують свідомість народжених під цим знаком. Вас зачарують кам'яні мости Амстердаму і замки Единбургу.

Лев

Цар звірів Лев, повинен відпочивати по-царськи. П'ятизіркові готелі Індії та країн Сходу ніби створені спеціально для народжених під цим знаком. Рим і Ватикан вразять Лева в саме серце.

Діва

Для Діви підійде як піший туризм влітку, так і активний лижний спорт взимку. Насолоджуються дикою природою, відчувають себе мирно серед хвойних дерев.

Терези

Японія - ваша стихія. Тут ви сповна зможете розслабитися, занурившись в незвідану культуру. Так само Терези зможуть набратися сил в містах розташованих поблизу від океану.

Скорпіон

Скорпіонам сподобається загадковий Стамбул з його турецькими лазнями, солодощами, килимами і колоритом. У цих місцях ви відчуєте себе комфортно і по-домашньому.

Стрілець

Міста, просочені внутрішньою свободою, вселяють радість в серце Стрільця. Нью-Йорк, Сінгапур, Токіо - ось ваш маршрут на найближчу відпустку.

Козеріг

Козероги люблять комфортний безтурботний відпочинок. Найголовніше - це щоб в готелі все було включено і ні про що не доводилося думати.

Водолій

Нетрадиційна медицина, технічні інновації, нові захоплюючі місця - це все для вас. Допитливий розум Водолія не дасть йому просто спокійно лежати на пляжі, їм обов'язково потрібні нові враження.

Риби

Риби комфортно себе почувають поряд з водою. Річки, озера, моря та океани - ось стихія риб. Саме в цих місцях ви знайдете безтурботне усамітнення і умиротворіння.

Раніше "Апостроф" називав головного ледаря за знаком Зодіаку.