RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Міністра культури України звинуватили в расизмі: в мережі хвиля гніву

Українська телеведуча і актриса Кароліна Ашіон заявила, що кілька років тому тоді ще гендиректор "1 + 1" Олександр Ткаченко виявив до неї "хамство і расизм". При зустрічі з нею тепер, вже перебуваючи на посаді міністра культури, Ткаченко не став вибачатися за свою поведінку.

Інцидент, про який Ашіон розповіла в Facebook, стався шість років тому, коли вона працювала на телеканалі "2 + 2", що входить в медіахолдинг "1 + 1 медіа".

За її словами, Ткаченко відмовив їй у кастингу з-за кольору шкіри, зі словами: "Ви в дзеркало себе бачили? Аудиторія нашого каналу не те щоб ... Я не готовий ризикувати рейтингами...".

В кінці червня цього року Ашіон, за її словами, побачила Ткаченка на Leopolis Jazz Fest і нагадала йому про той випадок.

"І знову отримала у відповідь:"Так, а що ви хотіли від мене почути? Вас влаштує відповідь, що зараз я б такого не сказав?" Я остовпіла. Але дружина міністра не мовчала. І навіть тикала мені чомусь, вважаючи за свій обов'язок, напевно, захистити чоловіка ..." Так, а може, мені ще вибачення у вас попросити? "- сказав Ткаченко з посмішкою на обличчі", - описала телеведуча розмову.

В українських соцмережах розкритикували міністра культури і встали на захист телеведучої.